Rīta Panorāma

Intervija ar Augstākās tiesas priekšsēdētāju, Tieslietu padomes priekšsēdētāju Aigaru Strupišu

Rīta Panorāma

Londonā organizē festivālu, lai aicinātu vakcinēties

Grupai "Astro`n`out" jauns klips

VIDEO: «Astro’n’out» jaunajā klipā grupas dalībnieku lomās iejūtas pusaudži

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

“Astro'n'out” nāk klajā ar sava jaunākā singla “Lidmašīnas režīmā” video, informēja grupas pārstāvji. Šoreiz video nav redzama pati soliste un ierastie grupas biedri, bet gan jaunieši, kas ataino “Astro'n'out” tēlus un grupas ikdienu, “caur bērniem raksturīgu prieku atgādinot, ka dzīve ir jādzīvo ar prieku un aizrautību, baudot vasaru un draudzību,” skaidrots klipa pieteikumā.

“Jaunieši šajā video ar savu attieksmi un sižeta līniju mums pašiem atgādina divus jautājumus: pa kuru laiku mēs pieaugām un aizmirsām priecāties kā bērni? Un reizē – vai mūsdienu bērni nepieaug par ātru? Tomēr pats galvenais – klips ir par draudzību, kopā būšanu un komandas garu, kas ir būtisks stūrakmens grupas “Astro’n’out” pastāvēšanā,” sacīja grupas soliste Māra Upmane-Holšteine.

11 un 12 gadus jaunie pusaudži Una, Gustavs, Matīss, Aleksandrs un Toms klipā ataino grupas “Astro’n’out” dalībniekus. Māras Upmanes-Holšteines lomā iejutusies grupas ģitārista Mārtiņa Elerta meita Una. Viņš atzīmēja: “Lepojos par Unas apņēmību, ilgi nedomājot, piekrist un mesties iekšā šajā piedzīvojumā! Esot klāt filmēšanas procesā, bija interesanti vērot, kā jaunieši iekāpa mūsu kurpēs, vienlaikus apzinoties, ka tūdaļ jau viņi sāks piepildīt paši savus sapņus.”

Video autors ir “Colortime” režisors un operators Jānis Dunkurs, ar kuru grupa iesāka sadarbību jau dziesmu “Atskatos” un “Padodos” videoklipos.

Dziesma “Lidmašīnas režīmā” tapusi sadarbībā ar grupas ilggadējo draugu – producentu DJ Rudd – un ar AKKA/LAA stipendiju atbalstu. To izbaudīt būs iespēja arī klātienē grupas “Astro’n’out” brīvdabas koncertā Mežaparka Zaļajā teātrī 21. augustā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti