Rīta Panorāma

Saderinājusies Ariana Grande

Rīta Panorāma

Daļā Anglijas jauna Covid-19 paveida dēļ stingri ierobežojumi

Zoom intervija ar Denisu Stepanovu

VIDEO: Apvienība «Kreisais krasts» izdod dziesmas «Pacel rokas» klipu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Klajā nācis hiphopa apvienības “Kreisais krasts” videoklips daudz klausītajai dziesmai “Pacel rokas”. Ar dziesmas video apvienība vēlas cilvēkus uzmundrināt, aicinot smagajā laikā nepadoties.

Dziesma iekļauta septembrī izdotajā albumā “Krasta FM”, kas tapis pandēmijas laikā.

Ar dziesmu “Pacel rokas” mūziķi motivē gan sevi, gan vēlas dot enerģiju klausītājiem, LTV raidījumā “Rīta Panorāma” stāstīja apvienības “Kreisais krasts” pārstāvis Deniss Stepanovs.

Dziesmu caurivij 3 personīgi stāsti, kuros atspoguļoti pārdzīvojumi un gūtās atziņas, kas saistās ar atkarībām, dzīves līkločiem un attiecību strupceļu.

“Mums katram ir savs ceļš, savas problēmas, ko risināt, bet mēs ejam uz kopīgu mērķi un mūs visus vieno Krasts,” paziņojumā medijiem atzīmēja dziesmas mūzikas un piedziedājuma autors Kaizers.

“Pacel rokas” videoklipa idejas un scenārija autori ir paši dziesmas izpildītāji Kaizers, Tala (ex Elfs) un Deniss, kā arī klipa operators un montāžas režisors Toms Auziņš. Atsevišķos kadros redzams apvienības “Kreisais krasts” dalībnieks Reiks, brazīļu izcelsmes futbolists, reperis un "jūtūberis" Felipe Gabriel Dos Santos Xavier un reperis Zemsegu Pasaule. Klipa veidošanā izmantoti līdz šim nepublicēti videomateriāli no “Kreisā krasta” lielkoncerta “Hanzas peronā”, ko filmējis apvienības operators un daudzu videoklipu autors Toms Rings.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti