VIDEO: Aminata kopā ar Būū izdod vasarīgu dziesmu «Kur saule»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Aminata kopā ar dziedātāju Būū izdevusi vasarīgu singlu "Kur saule". Jau šovasar gaidāms Aminatas ceturtais studijas albums "Savvaļas pusē", bet klātienē māksliniece aicina savus klausītājus tikties 4. augustā koncertā Andrejostas kvartālā, informēja mūziķes pārstāvji.

""Kur saule" ir pirmais vēstnesis no mana topošā solo albuma "Savvaļas pusē", kas gaidāms jau šī gada jūlijā. Šajā albumā es vēlējos vairāk eksperimentēt un ļauties radošai plūsmai, tādējādi diezgan negaidīti šī dziesma izvērtusies par duetu. Sākotnēju Būū bija viena no dziesmas autoriem, bet darba procesā sapratām, ka vēlamies to arī izpildīt kopā. Ļoti priecājos par šo negaidīto pavērsienu un sadarbību, "Kur saule" būs mūsu personīgā vasaras himna, un ceru, ka par tādu kļūs arī mūsu klausītājiem", stāsta Aminata.

"Es vienmēr esmu bijusi dabas un zaļuma cilvēks. Vasarās ir lielākās iedvesmas un piedzīvojumi un, protams, negribas to palaist vaļā, ne reizi vēl nav bijusi vēlme atvadīties no vasaras un nez vai tas kādreiz mainīsies. Par to arī dziesma – ļoti mīļi un vienkārši," par dziesmas tapšanu stāsta Būū. "Vienmēr ir prieks rakstīt mūziku kopā ar citiem, tā simbioze vienatnē nav iespējama. Bomba, ka varējām kopā ar Aminatu radīt un iedziedāt daļu no šī gada vasaras skaņu celiņa," Būū priecājas.

Dziesmas "Kur saule" autori ir Ilze Fārte, Mikus Frišfelds, Rūdolfs Budze, Kristaps Ērglis, to producējuši Kristaps Ērglis un DJ Rudd. "Kur saule" video versiju veidojusi Madara Dzintara-Pluša.

Aminata 4. augustā savus klausītājus aicina tikties solokoncertā "Savvaļas pusē", kas norisināsies Andrejostā. Aminata klausītājiem piedāvās gan savus lielākos hitus, gan vēl nedzirdētas dziesmas no topošā albuma.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti