VIDEO: Aminata jauno singlu «Visām likstām pāri» velta labdarībai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Nācis klajā jauns Aminatas singls “Visām likstām pāri”, kura mūziku un tekstu sacerējusi pati dziedātāja un kas iekļauts arī labdarības akcijas “Eņģeļi pār Latviju” dziesmu izlasē “Brīnumu radot”, informēja dziedātājas pārstāvji.

Aranžējumu jaunajai dziesmai veidojis Jānis Jačmenkins. Singla pieteikumā atzīmēts, ka tas ieturēts Ziemassvētku laikam atbilstošā gaišā, balādiskā stilistikā, nepiemirstot par plašumu un arī jaudīgumu.

“Lai kādi būtu laiki un kādas būtu problēmas, ir ļoti svarīgi atcerēties palīdzēt citiem,” uzsver Aminata. “It īpaši maziem bērniem. Es ļoti priecājos, ka arī varu iesaistīties un līdzēt kaut nedaudz, turklāt sacerot mūziku un dziedot, kas ir manas vismīļākās nodarbes. Aicinu ikvienu iesaistīties un būt atvērtam labiem darbiem, kā arī savstarpējai sapratnei, kas pandēmijas laikā kļuvusi īpaši nepieciešama.”

Jaunais Aminatas singls noklausāms mūzikas straumēšanas servisos un Latvijas radiostacijās, bet dziesmu izlase “Brīnumu radot” par ziedojumu iegādājama Bērnu slimnīcas fonda mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti