VIDEO: Aminata izdod jaunu singlu «Pamet mani» un izziņo solokoncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Popdziedātāja Aminata 7. novembrī izdod jaunu singlu latviešu valodā "Pamet mani", kas ir priekšvēstnesis jau pavisam drīz sagaidāmajam minialbumam "Maiga vara", un aicina uz solokoncertu, kas notiks nākamā gada 18. aprīlī kultūras un izklaides centrā "Hanzas perons", paziņojumā medijiem informē dziedātājas pārstāvji.

Jaunā dziesma ir Aminatas un Kaspara Ansona kopdarbs. Pieredzējušais mūsdienu popmūzikas producents veicis arī "Pamet mani" aranžēšanas darbu.

"Šai dziesmai ir romantiska noskaņa," saka pati dziedātāja. "Tā ir par diviem cilvēkiem, kuri vēlas būt kopā, taču nevar - katrs savu iemeslu dēļ. Tomēr simpātijas nekur nepazūd, un šī sajūta ir pārāk spēcīga un vilinoša. Neviens no viņiem īstenībā negrib pārtraukt šīs attiecības un cer, ka to izdarīs otrs..." 

Jaunais singls no 7. novembra dzirdams Latvijas radiostacijās un noklausāms lielākajos mūzikas straumēšanas servisos. Dziesmas videoklipa režisore ir pati Aminata.

Līdz ar "Pamet mani" izdošanu no drīzumā sagaidāmā minialbuma laisti klajā jau trīs singli. Pirmais priekšvēstnesis bija tā tituldziesma "Maiga vara", kas tapa kopā ar Shipsea no popgrupas "Instrumenti", bet otrais - kopā ar postfolkloras meiteņu grupu "Tautumeitas" tapušais skaņdarbs "Dzīvot citādāk", kura tapšanā arīdzan piedalījās Shipsea jeb Jānis Šipkēvics juniors.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti