Ventspils bigbends muzicēs kopā ar nīderlandiešu džeza mākslinieku Ilju Reijngoudu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

8. oktobrī pulksten 19.00 koncertzālē “Latvija” kopā ar Ventspils bigbendu uz skatuves kāps pazīstamais nīderlandiešu trombonists, komponists un aranžētājs Ilja Reijngouds, informēja koncerta rīkotāji.

Koncerta programmu veidos Iljas Reijngouda oriģinālkompozīcijas un oriģinālaranžijas. To atskaņojumā kopā ar Ventspils bigbendu piedalīsies gan pats mākslinieks, gan arī jaunā un talantīgā vokāliste Paula Saija.

Ilja Reijngouds dzimis 1972. gadā Leidenē, Nīderlandē. Studējis Amsterdamas konservatorijā, pēc tam ASV, kur ieguvis maģistra grādu. Šobrīd paralēli pasniedzēja darbam  Roterdamas un Amsterdamas konservatorijās, Reijngonds ne vien vada abu konservatoriju bigbendus, bet ir arī vairāku Nīderlandē populāru džeza sastāvu dalībnieks. Kā komponists un aranžētājs ieguvis vairākas prestižas mūzikas balvas – "Edison Jazz Award", "Latin Grammy" u.c.

Paula Saija ir izglītojusies mūsdienu ritmiskās mūzikas žanrā, kā arī Amerikas popmūzikas stilistikā. Sadarbojusies ar Latvijā pazīstamiem mūziķiem un mūziķu apvienībām – “Very Cool People”, Liepājas Simfonisko orķestri, Latvijas Radio bigbendu, Samantu Tīnu, Ralfu Eilandu un citiem.

Pasākums paredzēts tikai vakcinētām vai Covid-19 pārslimojušām personām (attiecas arī uz visu vecumu bērniem un jauniešiem). Ierodoties uz koncertu, apmeklētājam jāuzrāda sadarbspējīgs Covid-19 sertifikāts, personu apliecinošs dokuments un personalizēta ieejas biļete.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti