Vecgada koncertā Liepājā kino mūzikas pērles izdziedās Eilands, Rudāne un Aminata

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Liepājas Simfoniskais orķestris (LSO) aicina uz Vecgada koncertiem, kur kopā ar populāriem latviešu dziedātājiem – Ralfu Eilandu, Dināru Rudāni un Aminatu – atskaņos slavenu kino mūziku džeza noskaņās. Koncerti notiek 29. un 30. decembrī Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars”, medijus informē LSO pārstāvji.

“Dosimies uz pasaules labāko sapņu fabriku – Holivudu, lai baudītu leģendāras kino mūzikas pērles!”

aicina koncerta režisors, Dailes teātra aktieris Gundars Silakaktiņš, kurš pats arī vadīs šo vakaru “Lielajā dzintarā”.

Aminata
Aminata

Aminata, Dināra Rudāne un Ralfs Eilands kopā ar Liepājas Simfonisko orķestri Jāņa Ivuškāna vadībā atskaņos daudzas vispārzināmas melodijas no kinofilmām “The Star is Born”, “Skyfall”, “Moulin Rouge”, “Body Gard” un citām.

Oriģinālā tās izpildījušas tādas slavenības kā Lady Gaga un Bredlijs Kūpers, Adele, Nikola Kidmena, Vitnija Hjūstone, Džastins Timberleiks, “Queen”, “Aerosmith”.

Dināra Rudāne
Dināra Rudāne

“Veidot šo programmu man ir liels izaicinājums, jo lielākajai daļai to skaņdarbu, ko aranžēju, jau oriģinālā ir ļoti labas aranžijas. Līdz ar to daudz laika ir jāpavada domājot, eksperimentējot, lai saprastu, kas būs tas, ar ko es šos darbus padarīšu atšķirīgus – ko es varētu tiem dot no sevis,“ stāsta Liepājas Simfoniskā orķestra trompetists un Melngaiļskolas bigbenda līderis Jānis Ivuškāns.

Ralfs Eilands
Ralfs Eilands

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti