Vasarā Siguldā uzstāsies britu dziedātāja Daido

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Britu dziedātāja Daido (Dido) 27. jūnijā uzstāsies Siguldas pilsdrupu estrādē. Šis būs pirmais un vienīgais mākslinieces koncerts Baltijas valstīs, medijus informē pasākuma rīkotāji “L Tips Agency”.

Daido kompozīcijas iznākušas piecos albumos, kuru kopējā tirāža pārsniedz 40 miljonus, un sasniegumi novērtēti ar tādām prestižām balvām kā “Brit Awards”, “MTV Europe Music Award”, “Ivor Novello Award” un citām.

Siguldā izskanēs jaunākā albuma "Still On My Mind" zināmākās kompozīcijas un citi Daido hiti.

Jaunākais albums tapis pēc vairāku gadu muzikālās pauzes, kuru laikā māksliniece koncentrējusies uz ģimenes dzīvi. Albums "Still on My Mind" esot radies nepiespiesti un viegli: "Kādu rītu pamodos un secināju, ka atkal vēlos pastrādāt kopā ar savu brāli Rollo. Mēs esam lieliski kopā, mums patīk vienam otra sabiedrība, un mēs tik sinhroni saprotamies.

Albums radās kaut kā pats no sevis, vienkārši jauki pavadot laiku ar viņa ģimeni, pastaigājoties ar suņiem, runājot par mūziku un pasauli kopumā."

Līdz ar jauna albuma izdošanu mūziķe atkal dodas koncertturnejā.

"Esmu mazliet nobijusies, ka atkal kāpšu uz skatuves," atzīst Daido. "Pagājuši 15 gadi, kopš es pēdējo reizi uzstājos kādā lielākā koncertā. Bet domāju, ka tas būs forši. Ir ļoti daudz dziesmu, kuras cilvēki zina un izbaudīs. Piemēram, man ir tikai lieliskas atmiņas par “Thank You” izpildīšanu.

Kad tu dziedi un visi dzied tev līdzi, tā ir pati lieliskākā sajūta, ko vien koncerts var sniegt, labākas vienkārši nav."

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti