Rīta Panorāma

Nedēļas nogalē Jūras svētki

Rīta Panorāma

Bulduru izstāžu namā marinēšanas konkurss

Mūzikas festivāls Tinte - Busulis, "Carnival Youth" un "Triānas parks"

Valmiermuižā notiks «tintīgs» mūzikas festivāls «Tinte»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Intars Busulis, grupas "Carnival Youth", "Double Faced Eels", "Triana Park" un daudzi citi mūziķi šo sestdien, 13.jūlijā, ieskandinās mūzikas festivālu "Tinte".“Tintīgs”, raksturojot festivālu, Latvijas Televīzijas raidījumā “Rīta Panorāma” saka festivāla pārstāvis Andris Jurga.

“Mēs esam tādi, es negribētu izmantot vārdu “hipsterīgi”, mēs esam tintīgi. Vidzemes reģionā ļoti labi zina, ko nozīmē tintīgi, un tikpat tintīgi notiek mūzikas festivāls,” norāda Jurga.

Festivāls notiks Valmiermuižā, pils parkā līdzās alus darītavai. Festivāla teritorija tiks atvērta no plkst.12.00, kad īpaši gaidītas būs ģimenes ar bērniem. Dažādas atrakcijas, garšīgas maltītes un mūziķu uzstāšanās uz lielās skatuves: no plkst.15.00 koncertēs grupa "Very Cool People" kopā ar Kristīni Prauliņu, ansi un Edavārdi, kā arī valmierieši "Septiņi dēli". Dienas programma līdz plkst.18.00 visiem apmeklētājiem būs bez maksas.

Vakara programmu atklās plkst.20.30 jaunais un talantīgais mūzikas producents no Valmieras "mickeen", pēc tam sekos Mika Dukura uzstāšanās. Plkst.22.00 uz festivāla "Tinte" skatuves kāps Intars Busulis. Pusnaktī koncertēs grupa "Carnival Youth", pēc tam sekos "Double Faced Eels", "Triana Park" un festivālu noslēgs grupa "Olas". Lai atrastos festivāla teritorijā pēc plkst.18.00, būs jāiegādājas biļete, ko organiatori iesaka darīt jau tagad festivāla mājaslapā.

Paralēli lielajai skatuvei darbosies dīdžeju telts, kur visas nakts garumā uzstāsies vieni no šī brīža labākajiem dīdžejiem Baltijā: DJ All-viss, DJ Dubra no Latvijas, kā arī Lietuvas populārākais ballīšu maestro DJ Mamania.

Pasākumu vadīs "Latvijas Radio 5" ētera personība un bāra "Tinte" viens no dīdžejiem Magnuss Eriņš.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti