Valkā norisināsies 37. Cimzes mūzikas dienas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Valkā aprīļa sākumā jau 37.gadu norisināsies tradicionālās Cimzes mūzikas dienas, ko organizē Jāņa Cimzes Valkas Mūzikas skola.

7.aprīlī plkst.13 un 17 J.Cimzes Valkas Mūzikas skolā norisināsies Starptautiskais Jāņa Cimzes Jauno talantu festivāls

Festivāla koncertos piedalīsies 14 dažādu konkursu un festivālu laureāti no Igaunijas, Lietuvas, Krievijas un Latvijas. Jaunie talanti spēlēs vijoli, kankli, kokli, klavieres, klarneti un saksofonu. Katra dalībnieka programmas ilgums vidēji 10 minūtes.

8.aprīlī dienas pirmajā pusē festivāla dalībnieki pulcēsies domē uz pieņemšanu pie Valkas novada domes priekšsēdētāja, tad sekos izbraukums uz koncertiem Strenču vidusskolā un Valgas pamatskolā. Festivāla dalībniekiem paredzēta ekskursija pa Valku un Valgu saistībā ar Cimzes vietām, bet vakarā plkst.18 Valkas pilsētas kultūras namā

Izskanēs Starptautiskā Jāņa Cimzes Jauno talantu festivāla noslēguma koncerts ar Ziemeļlatvijas kameransambļa “Livonija” piedalīšanos.

Festivāla žūrija noteiks vienu galveno balvu 100 eiro, savukārt skatītāju rokās ir skatītāju simpātijas balva 50 eiro apmērā. Vērtēti tiks visi festivāla koncerti, tādēļ festivāla rīkotāji aicina mūzikas draugus apmeklēt koncertus, ar savu klātbūtni un aplausiem atbalstīt jaunos censoņus, kā arī izvēlēties un nobalsot par sev simpātiskāko jauno izpildītāju.

Cimzes mūzikas dienas noslēgsies 9.aprīlī plkst.17 Jāņa Cimzes Valkas Mūzikas skolā ar skolas 70 gadu jubilejas ieskaņu koncertu, kurā piedalīsies labākie solisti, ansambļi un viesi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti