Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Ojāru Skudru par valdības veidošanas procesu

Rīta Panorāma

Intervija ar satiksmes ministru Uldi Auguli par valdības veidošanas procesu

Ziemassvētku koncerts "Tik klusa un svēta" Latvijas baznīcās un kultūras namos

Uz Adventa laika koncertiem aicina komponists Valts Pūce un vijolnieks Raimonds Ozols

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Komponists Valts Pūce, vijoles virtuozs Raimonds Ozols un vokālisti Kristīne Zahārova un Mārtiņš Ruskis Adventa laikā aicina uz koncertiem “Tik klusa un svēta”.

Adventa laiks mudina apstāties un ieklausīties, lai sadzirdētu ko vairāk – vispirms jau sevī. Bieži vien apstāties un ieklausīties palīdz tieši mūzika. Ziemassvētku programma “Tik klusa un svēta” šomēnes dodas uz daudzām Latvijas baznīcām un kultūras namiem, lai sniegtu šādu piepildītu pārdomu brīdi.

Kā sarunā ar LTV raidījumu “Rīta Panorāma” pastāstīja Mārtiņš Ruskis, divi koncerti jau aizvadīti un tie pierādījuši, ka Ziemassvētku atmosfēru var panākt arī decembra sākumā.

Valts Pūce teica, ka lielāko daļu programmas veido maz dzirdēti un jauni darbi, taču tajā iekļautas arī zināmas un populārās Rietumeiropas Ziemassvētku dziesmas “Klusa nakts”, “Šī nakts mirdz gaismā brīnišķā”, “Kas ir šis bērns”, “Eņģeļus mēs dzirdējām” Valta Pūces aranžējumā. Tāpat programmā iekļautas arī Pūces komponētās dziesmas “Tik klusa un svēta” (dzeja - Kaspars Dimiters), “Nosalušais sunītis” (K. Dimiters), “Ronjas un Birka duets” (Kārlis Vērdiņš), “Ziemas ainava” (Pēters Brūveris) un citas.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti