Rīta Panorāma

LIZDA: Mūs spiež streikot

Rīta Panorāma

Barča gatava balsot par budžetu

Grupai Astro'n'out - desmit gadi

Upmane-Holšteine: «Astro'n'Out» profesionāli mainījusies par 180 grādiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

„Profesionāli grupa „Astro'n'Out" ir izmainījusies par 180 grādiem un tādā ziņā ir lepnums par to noieto ceļu," intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā „Rīta Panorāma" atzīst grupas līdere Māra Upmane-Holšteine.

 

„Nodzīvot kopā desmit gadus arī tomēr ir sasniegums," norāda grupas „Astro'n'Out" līdere Māra Upmane-Holšteine, tomēr atzīst, ka uz mūzikas skatuves desmit gadi, iespējams, nekas liels nav. Sajūtu līmenī tikai tagad ir sajusts, „kas ir īstā štelle".

Grupas līdere uzskata, ka tikai tagad mūziķi ir „nobrieduši profesionāli, lai sāktu pa īstam".

„Astronauti pirms desmit gadiem īsti nemācēja, kā paši uzskata, spēlēt profesionāli," intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā „Rīta Panorāma" saka Upmane-Holšteine. „Profesionāli grupa ir izmainījusies par 180 grādiem un tādā ziņā ir lepnums par to noieto ceļu. Ar šī brīža prātu mēs toreiz nebūtu kāpuši uz skatuives."

Jau šo piektdien, 8.novembrī, savas 10.dzimšanas dienas ballīti aizvadīs grupa "Astro'n'out". Koncertam izvēlēta netradicionāla vieta - "Galleria Riga" pazemes autostāvvieta.

Nobraucamā rampa tiks pārvērsta par skatuvi. Tas jau vien interesanti, kā tas izskatīsies. Es to iztēlojos ļoti labi. Tā urbānā telpa pati veido scenogrāfiju īpašu. Un ar gaismām. Tur būs īsti intīma gaisotne," stāsta Upmane-Holšteine.

Jubilejas koncertā 8.novembrī skanēs dziesmas no jaunākā albuma gan latviešu, gan angļu valodā. Programmā atkal tiks iekļautas mīļākās dziesmas no "Astro'n'out" pirmajiem albumiem.

Grupa savā jubilejā sagādājusi dāvanu klausītājiem - albuma „Lauvas" pārizdoto angļu versiju „Lion's share".

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti