Kultūras ziņas

Grāmata par aktieriem un viņu lomām

Kultūras ziņas

Sadalīti "Zelta mikrofoni"

Tuvojas džeza mākslinieku konkurss

Tuvojas «Riga Jazz Stage 2016»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Starptautiskā džeza mākslinieku konkursa “Riga Jazz Stage 2016” rīkotāji paziņojuši, ka konkursa laikā no 6. līdz 9. aprīlim ikviens varēs balsot par saviem konkursa favorītiem speciālā interneta vietnē, tādējādi piedaloties skatītāju simpātijas noteikšanā. Savukārt konkursā žūrija noteiks labāko vokālistu un labāko trombonistu.

"Riga Jazz Stage" rīkotāji atklāj, ka konkursa programmu šogad papildinās improvizācijas vakari, kuru laikā konkursanti un pašmāju mūziķi brīvākā gaisotnē demonstrēs savas spējas džeza mūzikas improvizācijā. Šādi vakari gaidāmi 6., 8. un 9. aprīlī mūzikas namā “Daile”.

Šogad konkursa dalībnieki – gandrīz 40 mūziķi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas, Beļģijas, Polijas, Uzbekistānas, Francijas, Ungārijas, Itālijas, Vācijas, Slovēnijas, Krievijas, Turcijas, Apvienotās Karalistes un ASV – cīnīsies gan par naudas, gan cita veida balvām, tostarp par ielūgumiem uzstāties starptautiskos džeza festivālos un ārvalstu klubos un par maestro Raimonda Paula simpātiju balvu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti