Rīta Panorāma

Intervija ar Juriju Perevoščikovu

Rīta Panorāma

Intervija ar Daci Melbārdi

Telefonintervija ar Jāni Šipkēvicu

Tuvākā gada laikā «Instrumenti» plāno izdot divus albumus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

"Šobrīd mēs noslēdzam šo ciklu un iesākam nākamo. Mēs esam procesā, lai diezgan drīz pasaulei rādītu jaunu albumu. Man ir pamatotas aizdomas, ka tuvākā gada laikā tie varētu būt pat divi albumi. Šī gada nogale varētu iezīmēt vienu jaunu muzikālu materiālu no mūsu puses," saka grupas "Instrumenti" mūziķis Jānis Šipkēvics.

Pirms 28.augusta vakarā gaidāmās grupas "Instrumenti" koncertfilmas "Procrastination Live" prezentācijas telefonintervijā "Rīta Panorāmā" Jānis Šipkēvics norāda - šī ir īpaša diena.

"Mums ir daudz dažādu darbiņu, daudz dažādu sarunu ar cilvēkiem, ar presi, pašiem ar sevi par to, kas notiks vakarā kinoteātrī "Splendid Palace"," saka Jānis Šipkēvics.

Kā jau vēstījām, 28.augusta vakarā grupa "Instrumenti" ar svinīgu pasākumu kinoteātrī "Splendid Palace" atzīmēs koncertfilmas "Procrastination Live" DVD izdošanu.

"Formu, kā to pasniegt, kā to nodot, kā transformēt to, ko cilvēks piedzīvo dzīvē koncertzālē, šo funkciju mēs deleģējām režisoram Uģim Oltem. Viņš piesaistīja izcilus operatorus. Katrs no viņiem veidoja savu interpretāciju, nevis vienkārši fiksēja. Tas ir mākslas fakts. Esmu lepns par to, kā tas izskatās. Tas ir neatkarīgs mākslas darbs no tā, ko mēs darījām," par koncertfilmu stāsta Jānis Šipkēvics.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti