«Turaidas Roze» koncertē Kalnciema kvartālā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Šodien, 6. jūlijā, vakarā no 19.00 līdz 23.00 pirmo reizi Kalnciema kvartālā notiks latviešu mūzikas leģendas „Turaidas Roze” brīvdabas koncerts ar iemīļotām dziesmām no zelta repertuāra.

Ir pienācis laiks estrādes leģendai - pirmo reizi Kalnciema kvartālā notiks mazās Imantdienas - grupas "Turaidas Roze" koncerts.

Ansamblis “Turaidas roze” tika dibināts 1985. gadā, un par tā izteiksmīgāko muzikālo vizītkarti kļuva komponists Imants Kalniņš, kā arī solisti Olga Rajecka un Uģis Roze, kļūstot par latviešu estrādes mūzikas pagājušā gadsimta 80. gadu neaizstājamu vērtību.

„Turaidas Roze”: Imants Kalniņš - taustiņinstrumenti, Olga Rajecka - balss, Uģis Roze - balss, Aivars Gudrais - ģitāra, balss, Juris Helvigs, bungas, Modris Laizāns - basģitāra.

Koncertā dzirdēsim arī Olgas Rajeckas „Buramdziesmas”, ko viņa izpilda kopā ar Zani Gudro.

Savukārt vakara ievadā uzstāsies jaunie talanti, “SuperMikrofons 2016” uzvarētāji - grupa „Četri vienā”.

2016. gadā grupas „Eolika” koncerts Kalnciema kvartālā kļuva par apmeklētāko pasākumu, kur bija pulcējusies lielākoties jauniešu auditorija, kas zināja dziedāt līdzi visām dziesmām. Jau tradicionāli katru gadu viens no Kalnciema kvartāla vasaras koncertiem ir veltīts kādai latviešu estrādes leģendai, neaizmirstami ir bijuši arī Ingus Pētersona, Žorža Siksnas un Laimja Rācenāja koncerti.

Pasākuma laikā darbosies Kalnciema kvartāla tirgus brīvdabas kafejnīcas. Koncertu rīko Kalnciema kvartāls ar "Lielvārdes alus" atbalstu.

Ieeja bez maksas.

"Turaidas Rozes" hits "Nelaid māte bērnus mežā" šeit.
 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti