Rīta Panorāma

Izstāde "Retro Nr. 1"

Rīta Panorāma

Laika ziņas

Intervija ar Guntaru Ruņģi, Miervaldi Jenču un Nauri Puntuli

Trīs Latvijas tenori Eiropas dienā piedāvā pavasarīgu alternatīvu īgņām

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Jau vēstīts, ka Eiropas dienā, 9.maijā, plkst.16 kultūras pilī „Ziemeļblāzma” gaidāms koncerts „Operetes pavasaris”, kurā klausītājus priecēs „Trīs Latvijas tenori”. Ar šo koncertu mūziķi vēlas uzrunāt to klausītāju, kuram vienīgā iespēja šķiet pavadīt 9. maiju mājās īgņojoties, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" norāda viens no trijiem tenoriem - Nauris Puntulis.

„Datums ir diezgan sarežģīts, un varbūt pilsētā atradīsies kāds, kam vienīgā iespēja šķitīs sēdēt mājās un īgņoties. Tas būtu tieši tas klausītājs, ko mēs aicinātu pie sevis, piedāvājot viņam brīnišķīgu alternatīvu – pasmaidīt un būt kopā brīnišķīgā mūzikā,” saka Nauris Puntulis, stāstot, ka koncertā skanēs ne tikai operešu mūzika, bet būs arī Eiropā ļoti populāri un klausītāju iecienīti skaņdarbi. Programmu Puntulis raksturo kā jautru un pavasarīgu.

Koncertā skanēs populāra un viegli uztverama operešu klasika: Grāfa Danilo āriju no Latvijas operetes fonda iestudētās, skatītāju iemīļotās F. Lehāra operetes "Jautrā atraitne", slavenā Bonija dziesmiņa „Bez skaistām sievietēm nav dzīvot vērts”, „Tev pieder mana sirds” no operetes „Smaidu zeme”, „Meitenīt mīļo” no operetes „Freerike”. Dzirdēsim, kāda ir spāņu operete jeb zarzuela, „Besame mucho” un citas populāras spāņu melodijas un hiti. Operetes orķestri koncertā diriģēs Guntars Bernāts. Koncertu vadīs muzikoloģe Liene Jakovļeva.

„Būs arī deju numuri. Cirka numuru nebūs,” papildina Miervaldis Jenčs.

Koncerta rīkotāji - „Latvijas operetes fonds” lūdz pievērst uzmanību koncerta sākuma laikam un izmaiņām programmā - tātad 9.maijā plkst.16.

"Trīs Latvijas tenori" - Miervaldis Jenčs, Nauris Puntulis un Guntars Ruņģis - 9.maija koncertā kultūras pilī "Ziemeļblāzma" uzstāsies kopā ar jauno un talantīgo soprānu Marlēnu Keini.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti