Trio «Melo-M» sapulcinājis čellu «Mega-orķestri»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Gatavojoties gada nogales lielkoncertam, kas, kā iepriekš jau vēstīts, Rīgas Kongresu namā notiks 30. decembrī, čellu trio „Melo-M” mūziķi sapulcinājuši vairāk nekā 50 dažādu paaudžu Latvijas čellistus vienotā čellu kolektīvā, kuram dots nosaukums „Melo-M Mega-orķestris”.

Tuvojoties koncerta dienai, kuplais čellistu kolektīvs sācis pirmos mēģinājumos, lai 30. decembrī ikkatrs koncerta apmeklētājs varētu novērtēt iespaidīgā kolektīva muzicēšanu, izpildot visu laiku populārākos skaņdarbus no „Melo-M” repertuāra, lsm.lv pavēstīja trio "Melo-M" pārstāvis Kaspars Kukuvass.

Čellu orķestra sastāvā līdzās „Melo-M” mūziķiem Kārlim Auzānam, Miķelim Dobičinam un Jānim Paulam muzicē dažādu paaudžu Latvijas čellisti, sākot no mūzikas skolu audzēkņiem un studentiem līdz profesionāliem mūziķiem un čella spēles vecmeistariem.

„Esam gandarīti, ka šī gada noslēgumā mums izdevies radīt īpašu un vienreizēju kolektīvu, kas apvieno dažādu paaudžu Latvijas čellistus. Jau pirmajos mēģinājumos sajutām, ka sajūtas, kas pārņem klausoties tik iespaidīga sastāva skanējumu, ir īpašas un neatkārtojamas. Līdz šim koncertos piedāvājām trīs čellus, tagad to būs vairāk nekā 53, tāpēc visi, kas vēlas to piedzīvot, laipni aicināti tikties ar mums Kongresu namā 30. decembrī,” pauž „Melo-M” mūziķi.

 „Melo-M” Vecgada lielkoncertā Kongresu namā izskanēs gan Kārļa Auzāna oriģinālkompozīcijas trio izpildījumā, gan sagaidāma iespaidīgā orķestra muzicēšana koncerta noslēgumā.

Čellu trio pārstāvji informē, ka visas biļetes uz Vecgada lielkoncertu plkst. 19 jau izpirktas, taču vēl pieejamas biļetes uz papildkoncertu plkst. 15.

 

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti