Trešdien Rīgā notiks grupas «Muse» koncerts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Ar līdz šim tehniski un mākslinieciski iespaidīgāko koncertu jau trešdien, 12. jūnijā, “Arēnā Rīga” uzstāsies godalgotā grupa “Muse”.Šovā tiek solīti neona roboti, akrobāti izolācijas tērpos un 23. gadsimta policisti, vēstīja koncerta organizatori. “Muse” vienmēr ir testējuši labas gaumes robežas, taču “Simulation Theory” koncerturnejas šovi ir jau nākamais līmenis, ko nevar pielīdzināt parastam koncertam.

“Muse” koncerti jau izsenis tiek atzīmēti starp labākajiem un iespaidīgākajiem pasaulē, saņemot labākās koncertgrupas balvas, un pēc nupat aizvadītā 1. jūnija koncerta Londonas piepildītajā stadionā mūzikas kritiķi neskopojas ar uzslavām un atzīmē, ka grupa “Muse” ir pārspējuši paši sevi. Tas esot bijis “galvu reibinošs rokmūzikas šovs mašīnu laikmetam”. 

Neona roboti, akrobāti izolācijas tērpos un 23. gadsimta policisti –  “Muse” vienmēr ir testējuši labas gaumes robežas, taču šis šovs ir jau nākamā līmeņa trakums, īpaši grupai, kas pati atzinusi, ka ir beidzot “aizgājuši par tālu”. Šovs drīzāk rada Holivudas kases grāvēja stilā veidotu teatrālu mūzikas piedzīvojumu,  ko nevar pielīdzināt parastam koncertam. 

Ikdienā var gadīties aizmirst, cik daudzus klasiskus un iemīļotus hitus "Muse" mums ir snieguši, taču grupa par sevi pārliecinoši atgādina arī “Simulation Theory” koncertos, kur tiek atskaņoti arī skaņdarbi “Bliss”, “Hysteria”, “Madness”, “Time Is Running Out” un “Starlight”, demonstrējot to roka varenību, kas grupu padarījusi par “Queen” troņmantniekiem.

Pēdējās biļetes uz “Muse” koncertu “Arēnā Rīga” 12. jūnijā var iegādāties “Biļešu servisa” kasēs un internetā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti