Panorāma

Covid-19 dēļ pasaulē jauns atkritumu vilnis

Panorāma

Igaunija un Lietuva samazina Covid-19 ierobežojumus

Koncerts Bruknai – tikai internetā

Tradicionālais koncerts Bruknā šogad skatāms tikai internetā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Klausot liegumam pulcēt vairāk par 25 cilvēkiem, Latvijas mūziķi – Kalna kopienas draugi – šā gada koncertu “Uzcel savu baznīcu!” Bruknā rīko bez skatītājiem.

Dziesmas kopienas atbalstam gan tiks dziedātas, bet skatītāji biļetes pirks e-kasē un koncertam nākamsvētdien pievienosies ar savu unikālo biļetes kodu. Mūziķis Renārs Kaupers atzina, ka uzstāties bez skatītājiem ir tikai pusprieks.

Balti putošs zemes ceļš mūziķus vasaras sākumā veda uz Bruknu. Šī ir vieta, kur no alkohola, narkotikām vai cita veida atkarības cenšas atbrīvoties atkarīgie. Visa ziedotā nauda tiks šim mērķim. “Man ir svarīga apziņa, ka Brukna daudziem ir pēdējais bastions,” uzsvēra mūziķis Jānis Aišpurs.

Daudziem skatītājiem koncerts Bruknā ir viens no vasaras skaistākajiem brīžiem, kas šogad klātienē izpaliek. Koncertu mūziķi ierakstīja saules pielietā pļavā pie baznīcas. To klausījās vien kopienas dalībnieki.

Koncerts “Uzcel savu baznīcu!” būs skatāms 7. jūnija vakarā un pieejas – nevis ieejas – biļetes uz to ir nopērkamas internetā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti