TOTALIZATORS: Prognozē «Lielās mūzikas balvas 2015» ieguvējus!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Jau trešo gadu pēc kārtas Latvijas Radio 3 – „Klasika” piedāvā Lielās mūzikas balvas (LMB) totalizatoru, aicinot ikvienu piedalīties prognozēs.

Piedalīties LMB totalizatorā iespējams, sākot no pirmdienas, 8. februāra. Prognožu spēle tiks slēgta „Lielās mūzikas balvas 2015” pasniegšanas ceremonijas dienā, 1. martā, kad „Klasikas” raidījumā „Benefice” plkst. 12 ar mūzikas ekspertiem tiks apspriesti iespējamie LMB laureāti.

Savukārt totalizatora uzvarētāji tiks izlozēti un paziņoti "Klasika" tiešraidē no LMB pasniegšanas ceremonijas Latvijas Nacionālajā operā.

Totalizatora formu iespējams aizpildīt šeit.

„Klasikas” prognožu spēlē noteikti jāizvēlas viens kandidāts katrā kategorijā: gada jaundarbs, gada jaunais mākslinieks, gada uzvedums, gada koncerts, par izcilu interpretāciju, par izcilu sniegumu un par izcilu darbu ansamblī.

Tāpat kā iepriekš, arī šogad visprecīzāko prognožu autori saņems balvas. Sīkāka informācija - Latvijas Radio 3 - "Klasika".

Kā iepriekš jau vēstīts, 1. martā plkst. 19 uz Latvijas Nacionālās operas un baleta skatuves Lielo mūzikas balvu par mūža ieguldījumu saņems pianists un profesors Ventis Zilberts. Pasākumu tiešraidē atspoguļos Latvijas Televīzijas 1. kanāls un Latvijas Radio 3 “Klasika”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti