Rīta Panorāma

Intervija ar Saeimas Budžeta un finanšu komisijas priekšsēdētāju Kārli Šadurski

Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Ingu Pētersonu

" Neaizmirsti mani" - jaunā koncertprogrammā satiekas Pauls un Rakovska

Top Raimonda Paula un Agneses Rakovskas koncertprogramma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

30.oktobrī mūzikas namā "Daile" Rīgā izskanēs jaunradīta koncertprogramma "Neaizmirsti mani" ar Raimonda Paula mūziku un Agneses Rakovskas  iestudētām un izpildītām maestro dziesmām.

"Es tam gatavojos kādus četrus gadus, kad mēs ar viņu pirmo reizi satikāmies vienā aizdomīgā pasākumā. Viņa atnāca, dažiem mūziķiem mutes pavērās. Nezinu, ko viņa tur dziedāja, bet kaut kas tur bija interesants," par sadarbību ar Agnesi Rakovsku stāsta maestro Raimonds Pauls.

Agnese Rakovska ir no grupas "Triānas parks", viņa ir tik spilgta ar savu izdomu un balss meistarību, ka Raimonda Paula dziesmām viņa noteikti piešķirs savai paaudzei piestāvošo azartu. "Pirmā daļa noteikti nav tipisks Raimonds Pauls. Man kā dziedātājai, protams, tas bija liels izaicinājums, jo Raimonds pamana visas nenodziedātās notis. Tas viennozīmīgi ir sarežģītākais materiāls, ar ko man nācies līdz šim strādāt," stāsta dziedātāja.

Koncertprogrammā ieplānots īpašs muzikāls pārsteigums - koncertu iesildīs populārais latviešu dziedātājs Viktors Lapčenoks. Viņš duetā ar Agnesi Rakovsku izpildīs Raimonda Paula atpazīstamākās dziesmas.

Koncertā muzicēs Raimonds Pauls (klavieres), Raimonds Macats (taustiņinstrumenti), Oskars Sproģis (basa ģitāra), Artis Orubs (sitamie instrumenti).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti