Rīta Panorāma

Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra projekts "Tilts Rīga – Holivuda"

Rīta Panorāma

Kirgizstānā uzņem filmu par Covid-19 laiku

NORA un VIKTORS. ZELTA DUETAM 50 muzikāla vīzija izrādē

Top muzikāla izrāde par skatuves duetu – Noru Bumbieri un Viktoru Lapčenoku

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Top muzikāla izrāde “Nora un Viktors. Zelta duetam 50” par skatuves duetu – Noru Bumbieri un Viktoru Lapčenoku. Pirmizrāde paredzēta 28. septembrī VEF Kultūras pils Lielajā zālē. Galvenās lomas uzticētas aktrisei Marijai Bērziņai un dziedātājam Andrim Ērglim.

Muzikālā izrāde būs veltījums un goda atdošana Norai Bumbierei un Viktoram Lapčenokam, LTV raidījumā “Rīta Panorāma” uzsvēra aktrise Marija Bērziņa.

“Popiela tā nebūs, jo kopēt, man liekas, ir ļoti slikts tonis. Tas ir mūsu stāsts par viņiem,” skaidroja Bērziņa, atzīmējot arī: “Man šķiet, ka cilvēkus atceras tik ilgi, kamēr dzied viņu dziesmas, un man šķiet, ka tas vēl joprojām notiek.”

Izrāde top ne tikai ar maestro Raimonda Paula atļauju, bet arī ar Viktora Lapčenoka atļauju, norādīja dziedātājs Andris Ērglis.

Galveno lomu atveidotāji atklāja, ka Lapčenoks būs klātesošs pašās izrādēs, finālā iznākot arī uz skatuves.

Izrādē septiņdesmito gadu noskaņas palīdzēs uzburt tautā iemīlētās dziesmas – “Savāda vasara”, “Atvadas vasarai”, “Rudacīte”, "Spītība ir mana māsa”, “O’Lamara”, ”Pusnakts balāde”, “Tā diena”, “Mēmā dziesma”, “Salds itāliešu kino” un citas.

Dziedātāju Noras Bumbieres un Viktora Lapčenoka tēlos iejutīsies Marija Bērziņa un Andris Ērglis. Raimondu Paulu un Ojāru Grīnbergu iepriekšējā gadsimta septiņdesmitajos gados izrādē atveidos Mārtiņš Egliens. 

Dziedātājus pavadīs mūziķu grupa Anatolija Livčas vadībā – Indriķis Veitners, Norberts Skraucis, Miķelis Vīte, Anatolijs Livča.

Izrādes režisors ir Gundars Silakaktiņš, tērpu māksliniece – Jurate Silakaktiņa, tekstu autore – Elizabete Trumpe, producente – Laila Ilze Purmaliete.

Izrādi pēc pirmizrādes plānots spēlēt arī Salacgrīvā, vēlreiz Rīgā, arī Jelgavā un citviet.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti