Tiešraidē no Dzintaru koncertzāles izskanēs Raimonda Paula dzimšanas dienas koncerts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Otrdien, 12. janvārī, ar koncertprogrammu Dzintaru koncertzālē tiks svinēta Maestro Raimonda Paula 85. jubileja, informēja koncertzāles pārstāvji.  

Koncertā uz skatuves kāps mūziķi, ar kuriem Raimondam Paulam izveidojušās īpašas muzikālas draudzības vairāku gadu garumā. Līdzās Maestro uzstāsies Dināra Rudāne, Ance Krauze, Intars Busulis, Daumants Kalniņš, Aleksandrs Antoņenko, vokālā grupa “Framest” un Latvijas Radio bigbends. Ar katru no viņiem Maestro iestudējis dažādas koncertprogrammas un ieskaņojis albumus.

Šajā jubilejas reizē skanēs kompozīcijas no dažādiem Paula daiļrades periodiem un koncertprogrammām. Klausītāji dzirdēs populārās Maestro dziesmas ar Jāņa Petera vārdiem, tāpat arī dziesmas, kas tapušas ar Guntara Rača vārdiem, latviešu tautas dziesmu aranžējumus un džeza noskaņas fragmentos no svītas “Melnās krāsas” un cikla “Iespaidi”. Jubilejas koncertu papildinās balādes ar Imanta Ziedoņa un Jevgeņija Jevtušenko vārdiem.

Ņemot vērā publisko pasākumu ierobežojumus, šogad Maestro dzimšanas dienas koncerts būs skatāms attālināti – televīzijas kanālā “ReTV” pulksten 21.25.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti