Tiek pārdotas biļetes uz koncerta «Dzimuši Rīgā» ģenerālmēģinājumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Lielās intereses dēļ tiek pārdotas biļetes uz koncerta "Dzimuši Rīgā" ģenerālmēģinājumu.

Koncerta ģenerālmēģinājums notiks sestdien, 5.jūlijā, plkst. 22 pie Latvijas Nacionālās operas uz īpaši izveidotas brīvdabas skatuves. Biļešu cena koncerta "Dzimuši Rīgā" ģenerālmēģinājumam ir no 10 līdz 30 eiro. Savukārt uz koncertu 6.jūlijā plkst. 22 biļetes maksā no 10 līdz 100 eiro.

Kā vēstīts, koncerts "Dzimuši Rīgā" pulcēs pasaules slavu iemantojuši latviešu mākslinieki. Koncertā uzstāsies Maija Kovaļevska, Inese Galante, Aleksandrs Antoņenko, Egils Siliņš, Miša Maiskis, Ksenija Sidarova, Baiba Skride, Iveta Apkalna, Vestards Šimkus, Raimonds Pauls, Daniils Bulajevs un Laima Jansone, kā arī Latvijas Radio koris, Valsts Akadēmiskais koris "Latvija" un diriģents Māris Sirmais, kamerorķestris "Kremerata Baltica" un īpaši šim projektam izveidots orķestris, kurā apvienojušies mūziķi, kuri pašlaik spēlē ne tikai Latvijas, bet arī Eiropas orķestros. Orķestri diriģēs Andris Poga un Māris Sirmais. Koncerta "Dzimuši Rīgā" idejas autore ir Daina Markova, režisors Dāvis Sīmanis, scenogrāfs Aigars Ozoliņš.

6.jūlija koncerts "Dzimuši Rīgā" tiešraidē būs skatāms Latvijas Televīzijā, kā arī klausāms Latvijas Radio 1 un Latvijas Radio 3 "Klasika".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti