Rīta Panorāma

Intervija ar diriģentu Jāni Puriņu

Rīta Panorāma

Drošība uz ceļiem: gājēji pilsētā

Intervija ar grupas "The Sound Poets" dalībniekiem

«The Sound Poets» laiž klajā akustisko koncertierakstu «Joprojām» un izziņo papildkoncertus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Grupa "The Sound Poets" 6. oktobrī digitālajās platformās izdevusi akustiskā koncertieraksta albumu "Joprojām". Tāpat apvienība izziņo divus papildkoncertus Rīgā un Valmierā decembrī gaidāmajai akustiskajo koncertu ziemas sērijai, informē grupas pārstāve Guna Zučika.

Jaunais koncertieraksts sevī ietver 17 dziesmas no grupas līdzšinējās daiļrades īpaši aranžētās akustiskās versijās. Ar šo materiālu mūziķi gada sākumā uzstājās 15 pilsētās visā Latvijā, un šajā laikā tika ierakstīts arī "Joprojām" dzīvā izpildījuma albums, taču decembrī gaidāma koncertu sērijas otrā daļa.

Ziemas koncertu sērijas grafiks papildināts ar vēl diviem pieturas punktiem – 6. decembrī Rīgā, Latvijas Nacionālās bibliotēkas „Ziedoņa zālē”, kā arī ar dienas koncertu Valmierā, 3. decembrī.

"Šobrīd esam ļoti patīkamā pozīcijā, kurā jūtam, ka mūsu padarīto novērtē. Gan ieraksts, gan arī ideja par decembra koncertiem radusies cilvēku intereses dēļ, kuru reāli sajutām gan pavasara koncertu lidojumā visā Latvijā, gan pēc tā. Šāds pieprasījums ir patiess kompliments. Jūtams arī gandarījums par ieraksta kvalitāti – tajā dzirdams, ka mums izdevies izveidot jaunu stāstu – ar iekšējo dramaturģiju pamatā un sirsnīgu sajūtu," stāsta "The Sound Poets" vokālists Jānis Aišpurs.

"Joprojām" koncerti izskanēs 1. decembrī Alūksnes Kultūras centrā, 2. decembrī Latgales vēstniecībā "Gors", 3. decembrī koncertzālē "Valmiera" (plkst. 15.00 un 18.00), 5. decembrī atjaunotajā VEF Kultūras pilī Rīgā, 6. decembrī  LNB „Ziedoņa zālē”, 8. decembrī Talsu Tautas namā, 9. decembrī Gulbenes kultūras centrā, 10. decembrī Smiltenes pilsētas Kultūras centrā, 15. decembrī Liepājā, koncertzālē "Lielais dzintars" un 16. decembrī Bauskas kultūras centrā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti