«The Sound Poets» klajā laiž grupas pirmo videoklipu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Grupa “The Sound Poets” pirmdien, 12. februārī, klajā laidusi savu pirmo videoklipu, un tas ir publicēts dziesmai “Ceļš”.

Paziņojumā presei norādīts, ka režisora Uģa Oltes veidotajā “klipā redzamās iepriekš nerealizētu sapnīšu piepildīšanas ainas ir pašu grupas fanu ierosinātas un arī izdarītas”.

Arī grupas basģitārists Kārlis Josts intervijā LTV raidījumā “Rīta Panorāma” bilda, ka klipā “ideja ir par neapstāšanos, došanos uz priekšu un kaut kā jauna atklāšanu”. Pirms klipa izveides grupa aptaujājusi cilvēkus, ko viņi ikdienā gribētu paveikt, taču ikdienā nepietiek laika.

Viens no grupas dalībniekiem – Jānis Aišpurs – LTV raidījumā “Rīta Panorāma” pirmdien, 12. februārī, pauda, ka bija laiks, kad grupa koncentrējās uz “dzīvo performanču” izveidošanu. “The Sound Poets” aizvien uzskata, ka “dzīvās performances” ir “viens no jaudīgākajiem veidiem”, kā pasniegt savu mūziku. Tomēr šobrīd, šķiet, ir laiks gatavot video.

Vaicāts, vai šogad ir gaidāms grupas jaunais albums, Aišpurs atbildēja apstiprinoši, tomēr precīzu datumu vēl neņēmās nosaukt.

Klipa idejas autori ir paši mūziķi kopā ar Olti, galvenais operators ir Jānis Šēnbergs, bet montāžas režisors – Dainis Kļava.

Singls “Ceļš” ir pirmais priekšvēstnesis apvienības trešajam studijas albumam, kas pie klausītājiem nonāks šogad. Albums ierakstīts pērnā gada nogalē “Clockwork” studijā Tartu, Igaunijā, un to producējis Gatis Zaķis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti