«The Sound Poets» izziņo koncertturnejas papildkoncertus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Pašmāju grupa „The Sound Poets” savai pavasara akustisko koncertu sērijai „Joprojām” izziņojusi papildkoncertus – Siguldā, Saldū, Jelgavā un Rīgā ansamblis uzstāsies divas reizes.

Siguldas koncertzālē „Baltais flīģelis ” 9. aprīlī papildkoncerts notiks plkst. 16, savukārt otrs – vakara koncerts – plkst. 19. Tādos pašos laikos papildus uzstāšanās notiks arī Saldus mūzikas skolā 23. aprīlī un Jelgavas kultūras namā 29. aprīlī. Tūres noslēgsies ar vēl vienu koncertu Rīgā, kas 6. maijā izskanēs LU Lielajā aulā.

Tādējādi akustisko turneju kopumā veidos 15 koncerti – līdzās iepriekš minētajām pilsētām „The Sound Poets” 1. aprīlī viesosies Krustpilī, 2. aprīlī Preiļos, 6. aprīlī Madonā, 7. aprīlī Valkā, 21. aprīlī Liepājā, 22. aprīlī Ventspilī un 28. aprīlī Valmierā.

„Koncerti, kas būtu pieklusinātākā atmosfērā, jau sen ir bijusi mūsu īpašā iecere. Akustiski, tuvāki un pieejamāki cilvēkiem dažādos Latvijas reģionos. Tagad ar grupu esam nonākuši punktā, kad tam beidzot pienācis īstais laiks. Mums pašiem gatavošanās šiem koncertiem šķiet ļoti aizraujoša, redzot, kā jau sen radušās dziesmas atrod sevi citos skanējumos, instrumentācijās un noskaņās,” par gaidāmo koncertu sēriju stāsta grupas dalībnieki.

"The Sound Poets" 10.martā viesojās Latvijas Radio 2 raidījumā "Muzikālā Banka'", lai ar „dzīvo” uzstāšanos studijā ieskandinātu koncerttūri „Joprojām”.

Grupas puiši Jānis Aišpurs, Kārlis Josts un Pēteris Lunde stāstīja, ka šī būs grupas vērienīgākā un lielākā tūre, kāda līdz šim piedzīvota.

Kā atklāj grupas puiši, tad koncertos skanēs dziesmas no diviem iepriekšējiem albumiem, bet šoreiz tās būs citādākas, ietērptas īpašos aranžējumos, jo koncertu repertuārs izskanēs akustiskā versijā.

Taujāti, kura dziesma ir mīļākā pašiem grupas dalībniekiem, visi vienbalsīgi atbildēja: „Visas dziesmas ir mīļas un tuvas, vienas mīļākās nav. Tas ir tāpat kā ar bērniem, nekad nenodala, visi ir vienlīdz mīļi. Katra dziesma citādāka, tāpēc mīļas ir visas.”

Lai nedaudz sajustu koncertu noskaņu, grupas puiši Latvijas Radio 2 studijā „dzīvajā” versijā nospēlēja un nodziedāja vienu no populārākajām dziesmām „Viss var mainīties”, kas bija otrā vērtīgākā dziesma Muzikālās Bankas aptaujā 2015.gada sezonā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti