Rīta Panorāma

Intervija ar ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču

Rīta Panorāma

Arvien vairāk novērtē legālās programmatūras priekšrocības

Intervija ar grupu "'The Sound Poets"

«The Sound Poets» izsludina vienīgo šīsvasaras koncertu Latvijā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Grupa “The Sound Poets” izsludinājusi savu vienīgo šīsvasaras koncertu Latvijā. Koncerts notiks 27.augustā Siguldas pilsdrupās.

"Pirms diviem gadiem mums kopā ar Siguldas pilsētu izdevās radīt patiešām skaistu pasākumu, spriežot pēc cilvēku emocijām, atsauksmēm un paldies vārdiem, tāpēc mēs, domājot, ko darīt vasarā - vai spēlēt festivālos, vai pacelt savu latiņu augstāk un uztaisīt sev ko izaicinājumiem bagātāku, interesantāku un vērienīgāku - , pieņēmām šo lēmumu, un mums ir priekšnosacījumi, lai atkal radītu ko brīnišķīgu," atbildot uz jautājumu, kāpēc par koncerta vietu izvēlēta Sigulda, Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" stāsta grupas līderis Jānis Aišpurs.

Koncerts būs īpašs, un šo sajūtu grupa centīsies nodot klausītājiem, skaidro Aišpurs. Biļetes uz koncertu pieejamas no 20. aprīļa "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās un internetā.Tuvojoties koncerta norises datumam, biļešu cenas palielināsies.

Intervijā "Rīta Panorāmā" grupas mūziķi atklāj, ka jau pēc divām nedēļām plāno "doties uz mežiem", lai uzsāktu darbu pie jauna muzikālā materiāla.

Jau vēstīts, ka grupas “The Sound Poets” albums “Pulsē” Mūzikas ierakstu gada balvas ceremonijā “Zelta mikrofons” atzīts par “Gada albumu” un “Labāko popmūzikas albumu”.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti