«The Sound Poets» izdod albumu «Pulsē»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

18.septembrī pašmāju grupa "The Sound Poets" laidusi klajā jauno albumu "Pulsē".

"Albums ir par mieru šajā steigas laikmetā, kuru reizēm piemirstam, skrienot pa ikdienas ierasto ceļu "darbs-veikals-mājas-darbs"," saka grupas solists Jānis Aišpurs.

Ar šo sajūtu grupa arī nolēma dalīties ar saviem klausītājiem. Lielveikalā tika uzstādīts atpūtas stūrītis ar dīvānu un televizoru, kur jebkuram bija iespēja apsēsties, ekrānā vērot Kaspara Daļecka filmētās Latvijas dabas ainavas, klausīties Andra Keiša ierunātu stāstu, kas veidots no jaunā albuma dziesmu tekstiem, un dažiem grupa "The Sound Poets" tiešraidē no savas studijas dāvināja mazu, privātu koncertu.

"Tā vietā, lai dotos uz studiju, mēs izvēlējāmies pārcelt studiju uz skaistu vietu pie paša Jumurdas ezera. Īpašā noskaņa, dabas ainavas un meža klātbūtne palīdzēja atbrīvoties no ikdienas steigas, pilsētas kņadas un nodoties mūzikai," norāda grupas mūziķi.

Arī albuma noformējuma fotosesija notika Jumurdā, un attēlus uzņēma fotogrāfs Māris Ločmelis ar "wetplate" tehniku. "Fotosesijas process bija ļoti laikietilpīgs, bet ārkārtīgi interesants, jo bija nekustīgi jāsēž vairākas minūtes, viena attēla uzņemšana varēja aizņemt pat pusstundu," stāsta grupas čelliste Undīne Balode.

Šobrīd grupa gatavojas koncertsērijai "Pulsē". Kā vēstīts, koncerti notiks 25.,26. un 27.novembrī koncertzālē "Palladium" Rīgā.

"The Sound Poets" iepriekšējais albums "Tavs stāsts" tika izdots 2013.gadā. Tas apbalvots ar "Zelta mikrofona" gada balvu labākā pop-rok albuma kategorijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti