«The Rolling Stones» atceļ Austrālijas turneju Džegera draudzenes nāves dēļ

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Pēc ziņas par grupas „The Rolling Stones”  līdera Mika Džegera ilggadīgās draudzenes, modes dizaineres Lourenas Skotas nāvi grupa atcēlusi visus Austrālijas un Jaunzēlandes koncertturnejā ieplānotos septiņus koncertus, trešdien, 19.martā ziņo ārvalstu mediji, atsaucoties uz grupas pārstāvju izplatīto informāciju. Iepriekš tika atcelts tikai atklāšanas koncertu Pērtā 19.martā. 

49 gadus vecā Lourena Skota tika atrasta 17.martā pakārusies savā dzīvoklī Manhetenā. Pēc sākotnējās informācijas modes dizainere izdarījusi pašnāvību, par ieroci izvēloties šalli, taču pēcnāves vēstule miteklī nav atrasta.

Ārvalstu mediji ziņo, ka modes dizaineri pēdējā laikā vajājušas neveiksmes. Viņas parādi sasnieguši sešus miljonus ASV dolārus.

70 gadus vecajam Mikam Džegeram bijušas tuvas attiecības ar Lourenu Skotu kopš 2001.gada. "The Rolling Stones" pārstāvis pavēstījis medijiem, ka Džegeru ziņa par Skotas nāvi pilnīgi satriekusi.

Grupai „The Rolling Stones” Austrālijā un Jaunzēlandē bija paredzēti septiņi koncerti. Nākamajam vajadzētu notikt 25.martā Sidnejā.

Maijā „On Fire” turnejā grupai paredzēti koncerti Eiropā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti