«The Pink Elephant» publisko kopā ar «Kamēr...» dalībniekiem izpildīta skaņdarba video

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Grupa "The Pink Elephant" sadarbībā ar jauniešu kora ''Kamēr..." dalībniekiem un režisoru Aleksandru Okonovu radījusi  mūzikas videoklipu. Dzīvais izpildījums tika iemūžināts Vāgnera zālē. Dziesma "Augmented Space Exploder" ir pirmais publiski pieejamais ieraksts no grupas otrā albuma "Cassette Concert".

Videoklips tika uzņemts ar 14 statiskām kamerām un sniedz nebijušu ieskatu mākslinieku dzīvajā izpildījumā no visdažādākajiem skatupunktiem.

“Tā kā "Kasetes koncerts" tika izdots analogā formātā - kasetēs, izdomājām, ka arī video vajadzētu būt pēc iespējas tuvākam šai idejai, tādēļ filmējām tāpat kā ierakstījām - vienā piegājienā jeb “dzīvajā”,” par videoklipa tapšanu stāsta grupas solists un ģitārists Edvards Broders. “Lielu paldies arī jāsaka Tēlniecības kvadriennālei, kas mums atļāva uz vienu dienu ieņemt šīs telpas, kamēr izstāde vēl tika gatavota. Bez viņu atbalsta, iespējams, mēs vēl ilgi būtu iestrēguši ideālās vietas meklējumos.”

Pirms nepilna gada grupa "The Pink Elephant" laida klajā savu otro albumu, kas tika izdots tikai kasetēs ar nosaukumu "Cassette Concert". Pieprasījums pēc kasetēm ir lielāks nekā piedāvājums, jo "Kasetes koncerts" izdots kopumā tikai 20 kasetēs, kas tika nodotas grupas faniem, lai vēlāk varētu ceļot no “rokas rokā”. Kasešu ceļojumam var sekot līdzi grupas ''Instagram'' kontā vai meklējot mirkļbirku #casetteconcert.

“Grupas plānos ietilpst jauna materiāla radīšana un profesionālās darbības noslīpēšana. Grupas galvenais mērķis ir lielāku skatuvju iekarošana. Vēl gribētos izveidot neaizmirstamu šovu, ne raķetes un brīnumsveces, bet gan ko īpašu - kaut ko tādu, kas liktu skatītājiem pazaudēt laika un telpas sajūtu," par grupas tālākajiem plāniem saka basģitārists Alberts Levics.

Grupa tuvākajā laikā plāno laist klajā vēl vienu videoklipu kādai no albuma "Cassette Concert" dziesmām.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti