The Ludvig un Tīna Šipkēvica izdod kopīgu dziesmu «Aizskalotas»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Tuvojoties svētku laikam, jaunie un daudzsološie mūziķi - The Ludvig un Tīna Šipkēvica - laiž klajā jaunu kopdarbu – dziesmu “Aizskalotas”. 

Jaunais skaņdarbs ir abu mākslinieku emocionālais dialogs par mīlestību, kas radīts koncertpiedzīvojuma “Pasaka ziemā” ietvaros. Jaunieši kopīgu muzikālu valodu atrada, strādājot pie “Pasaka ziemā” projekta. Dziesmas vārdu autore ir Tīna Šipkēvica, bet mūziku komponēja abi mākslinieki kopā.

 

“Dziesma radās nepiespiesti un brīvi. Noskaņojumam, kad tu sēdi iekšā pie loga un skaties, kā ārā slīd garām 1000 sniegpārsliņas,” dziesmas tapšanu komentē Tīna, savukārt The Ludvig, daloties sajūtās, atzīst: “Melodija ir pietiekami vienkārša un viss vienkāršais ir brīnišķīgs. Es jūtu īpašu dzirksteli šajā dziesmā, jūtu to liesmiņu, kas aizdedzina to deglīti, kuram izdegot uzsprāgst mīlestības bumba.”

Tīna Šipkēvica savas mūzikas gaitas aizsāka 2015. gada decembrī, piedaloties koncertsērijā “Shipsea. Kamermūzika”, kur sniedza savu muzikālo redzējumu tikai sev raksturīgā maigi pieklusinātā balsī, pašas izvēlētā repertuārā. Turpmāk viņa uzstājusies pāris solokoncertos dažādās vietās Rīgā, kā arī izpelnījās skaļas ovācijas un atzinību, uzstājoties „Positivus” festivālā.

Savukārt jaunais un talantīgais talsinieks Jēkabs Kalmanis jeb The Ludvig skatītāju sirdis, kā zināms, iekaroja, debitējot Eirovīzijas atlases konkursā “Supernova” un iegūstot otro vietu.

Muzikālajā koncertiedzīvojumā “Pasaka ziemā” K.K.Fon Stricka villā no 1. līdz 10.decembrim piedalīsies Tīna Šipkēvica, The Ludvig, Elizabete Lāce (arfa) un „In–Impro” improvizācijas teātra aktieri.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti