«The Coconuts» izdod singlu no gaidāmā albuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Marta vidū fanka, blūzroka, alternatīvā džeza stilā muzicējošā grupa "The Coconuts" izdos savu otro studijas ierakstu, kura nosaukums vēl tiek paturēts noslēpumā.

Bet līdz tam apvienība "The Coconuts" piedāvā noklausīties pirmo singlu no gaidāmā albuma - "Thursday Morning".

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Kā norāda grupas pārstāvji, dziesmai "Thursday Morning" ir senas un nozīmīgas saknes grupas vēsturē - tā ir pirmā dziesma, kura tika radīta jau pirms trīs gadiem kopā ar grupas pašreizējo stastāvu, bet līdz šim brīdim vēl nekur nav bijusi ierakstīta.

"The Coconuts" soliste Marija Broča saka: "Šīs dziesmas vēstījums ir par kādas meitenes neapskaužamu ceturtdienas rīta situāciju, kuru caurvij gan dusmas, gan vilšanās, gan arī maza deva egoisma."

Grupa "The Coconuts", kurā apvienojušies astoņi mūziķi, rada mūziku un uzstājas kopš 2012.gada nogales. 2014. gada pavasarī klajā nāca grupas pirmais EP jeb minidisks ar nosaukumu "Appetizer". Šobrīd grupa strādā pie sava otrā ieraksta izdošanas, kas pie klausītājiem nonāks pēc mēneša.

"The Coconuts" ir uzstājušies daudzviet Latvijā - "Riga Funk" festivālā, Siguldas blūza festivālā, "Prositivus" festivālā, Latvijas Mākslas akadēmijas karnevālā, kā arī ārpus Latvijas robežām - Viļņas pilsētas svētkos, Tartu indī mūzikas festivālā un citur.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti