Rīta Panorāma

Intervija ar Aldi Laviņu

Rīta Panorāma

Laika ziņas

Intervija ar grupu "The Coco’nuts"

«The Coconuts» izdod debijas albumu «Amid Opposites»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Grupa "The Coconuts" laiž klajā savu debijas studijas ierakstu “Amid Opposites”. Albums būs pieejams tā prezentācijas dienā 18. martā.

Līdz ar paziņojumu par albuma iznākšanu funk – blues rock – alternative jazz apvienība “The Coconuts” piedāvā noklausīties otro singlu.

The Coconuts - Love Song
00:00 / 03:02

Albums “Amid Opposites” tika ierakstīts 2015. gada augustā, romantiskā noskaņā nelielā koka namiņā Ēveles ciematā, dzīvās sesijas formātā, visiem grupas dalībniekiem vienlaicīgi atrodoties vienā telpā. 

“The Coconuts” ar šo albumu ir vēlējušies norādīt uz to, cik daudz lietas šajā dzīvē notiek pretstatu un mijiedarbības rezultātā, kurām pa vidu ir cilvēks, kurš nemitīgi rada kaut ko jaunu, tādējādi turpinot šo bezgalīgo pretstatu mijiedarbības ritmu.

“Amid Opposites” albuma prezentācijas koncerts norisināsies 18.martā Spīķeru koncertzālē. Biļešu skaits ir ierobežots, tāpēc “The Coconuts” aicina to iegādi neatlikt uz pēdējo brīdi.

Grupa “The Coconuts” rada mūziku un uzstājas kopš 2012. gada nogales, pašu spēkiem 2014 gada pavasarī izdodot savu pirmo EP ar nosaukumu “Appetizer”.  Šobrīd grupa strādā pie sava otrā ieraksta izdošanas, kurš pie klausītājiem nonāks jau pēc mēneša. “The Coconuts” gadu gaitā ir uzstājušies daudzviet Latvijā, kā arī ārpus Latvijas robežām – "Riga Funk" festivālā, Siguldas blūza festivālā, "Positivus" festivālā, Latvijas Mākslas akadēmijas karnevālā, Viļņas pilsētas svētkos, Tartu indie mūzikas festivālā un citur.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti