Teātra namā «Jūras vārti» atklās Jauno zāli

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

13.februārī ar mūziķa "Dream Koala" (Vācija, Berlīne) un pašmāju apvienības "Kasetes" koncertu tiks atvērta Ventspils teātra nama "Jūras vārti" Jaunā zāle, kas turpmāk būs vieta dažādām kultūras norisēm ārpus ierastā formāta - Jaunajā zālē plānoti vietējo un ārvalstu mūziķu koncerti, teātra un dejas izrādes, kino un citi pasākumi.

Teātra nama "Jūras vārti" Jaunā zāle atradīsies kādreizējā naktskluba "Diva Lounge" telpās, kas kopš pagājušā gada nogales piedzīvo pārmaiņas un tiek pielāgotas jaunas un atšķirīgas darbības koncepcijas ieviešanai.

Plānots, ka Jaunā zāle kļūs par norises vietu dažādu žanru koncertiem, kas iepriekš notikuši uz "Jūras vārtu" skatuves, mazo formu teātra un laimetīgās dejas izrādēm, kino un cita satura kultūras un izklaides pasākumiem.

Jaunās zāles atklāšanas koncertu 13.februārī plkst. 20 ievadīs kvartets "Kasetes". Mūziķi radošo iedvesmu smeļas pagājušā gadsimta 80.gadu elektroniskajā mūzikā. Koncerta turpinājumā uzstāsies elektroniskās mūzikas mākslinieks "Dream Koala", īstajā vārdā Indi Fereira Dasilva. Brazīļu izcelsmes mūziķis dzimis Parīzē, taču šobrīd par savu mājvietu izvēlējies Berlīni. "Dream Koala" daiļradē apvienotas elektronisko mūzikas instrumentu radītas ritma sekcijas ar ģitārspēli un falsetā izpildītu dziedājumu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti