Rīta Panorāma

Intervija ar Saeimas priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci

Rīta Panorāma

Jaunieši mēģina kliedēt stereotipus par bēgļiem

Intervija ar Aināru Virgu un Žaklīnu Cinovsku

Tapis videoklips Ainara Virgas veltījuma dziesmai tētim

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Tapis Ainara Virgas dziesmas “Kā kuģis” videoklips. Dziesma un video ir mūziķa veltījums tētim Ivaram 80. dzimšanas dienā.

Viesojoties Latvijas Televīzijas raidījuma "Rīta Panorāma" studijā, Ainars Virga stāsta, ka vispirms radusies dziesma, pēc tam dziesma parādīta režisorei Žaklīnai Cinovskai, kura teikusi, ka šai dziesmai vajadzīgs videoklips.

Cinovska raidījumā atklāj, ka pazīst Virgu ģimeni jau sen.

"Zinot, cik sirsnīga ir Virgu ģimene, bija jātaisa klips, lai būtu tā tuvu," saka režisore. Cinovska atklāj, ka klipā centusies parādīt Virgu ģimenes dzīves gājumu, kurā bijuši arī grūti brīži. Ainara Virgas vecāki paši filmējušies klipā.

"Viņi ir tik burvīgi aktieri, ka iegāja un izgāja no tā brīža tēla. Domāju, ka skatītāji to novērtēs," par Ainara Virgas vecākiem saka Cinovska.

Pats Ainars Virga savu tēti raksturo kā brīnišķīgu audzinātāju un pedagogu. Ivars Virga bija pedagogs Jūrniecības koledžā.

Dziesmas vārdu autors ir Ainara draugs un daudzu dziesmu līdzautors Guntars Račs, kurš ir labi pazīstams ar Virgas ģimeni jau kopš bērnības. Dziesmu savā jaunajā "Factory Sounds Studio" producēja Gints Stankevičs. Videoklipa režisores Žaklīnas Cinovskas komandā strādāja operators un montāžas režisors Viktors Devjatovs un operatori - Kaspars Nordens un Jurijs Aleksejevs. Par stilu rūpējās Mairita Lamberte. Videoklipa papildus skaņas apstrādi veidoja Andris Barons.

Ainaru Virgu varēs sastapt Virgas pagastā 18.jūnijā, kur notiks jau otrais "Virga Fest".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti