«Tallinas mūzikas nedēļā» grupa «Pussy Riot» runās par totalitārisma varu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Šī gada "Tallinas Mūzikas nedēļas" konferencē piedalīsies Krievijas protesta pankroka grupa „Pussy Riot”. Diskusijā, kuru vadīs Artemijs Troickis, viens no ietekmīgākajiem kultūras cilvēkiem Krievijā, „Pussy Riot” runās par mūziķu protestu pret totalitārismu, vēsta "Tallinas Mūzikas nedēļas" rīkotāji.

"Tallinas Mūzikas nedēļas" konference notiks jau sesto gadu. Šogad to atklās Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess. Šī gada galvenais lektors ir Roberts Levins, bijušais „Billboard” žurnāla atbildīgais redaktors un autors grāmatai „Free Ride” – to izdevums „New York Times Book Review” nosaucis par „grāmatu, kam jāmaina diskusijas par kultūras nākotni”. Olijs Bārnss, Džonatans Forsters un Metjū Molinero konferencē apspriedīs, kā straumēšana varētu apturēt mūzikas industrijas kritumu. „MOJO Magazine” žurnālists Kīrons Tailers intervēs grupas „Saint Etienne” pārstāvi Bobu Stenliju.

"Tallinas Mūzikas nedēļas" konference norisināsies no 27. līdz 30. martam, pulcējot Ziemeļvalstu un Baltijas reģiona mūzikas nozares ietekmīgākos cilvēkus, aktīvistus un žurnālistus, kā arī 227 grupas no 20 valstīm. Konferencē tiks apspriesta virkne aktuālu jautājumu: autortiesības digitālajā ērā, mūzikas straumēšanas nākotne, veidi, kā zīmoli var sadarboties ar mūzikas pasākumiem, klasiskās mūzikas mākslinieku un komponistu reklamēšanas iespējas.

Pilna konferences programma ar tēmām un lektoriem ir pieejama Tallinas mūzikas nedēļas mājas lapā.

Kā iepriekš vēstīts, “Tallinas Mūzikas nedēļā” Latviju pārstāvēs 13 grupas un mākslinieki.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti