Svifta saņem galveno MTV mūzikas video balvu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Teilora Svifta saņēmusi MTV mūzikas balvu par labāko dziesmas video. Balvas pasniegšanas ceremonija notika Amerikas Savienoto Valstu pilsētā Ņūarkā.

Svifta cīņā par balvu pārspēja savu galveno konkurenti Arianu Grande. Abas mākslinieces bija nominētas 10 kategorijās, bet pirmajā vietā nokļuva Sviftas seksuālo minoritāšu tiesībām veltītā himna “You Need to Calm Down”, nevis Grande hits “thank u, next”.

Toties Ariana Grande ceremonijā tika atzīta par MTV gada mākslinieci, tikmēr labākās grupas gods tika apvienībai "BTS".

ASV televīzijas kanāla CNN interneta vietne informē, ka arī Sviftas uzvaras uzrunai bijis politisks raksturs. Tās laikā māksliniece aicināja cilvēkus parakstīt petīciju par seksuālo minoritāšu tiesībām. Tās mērķis ir ietekmēt noliedzošo Baltā nama un pašreizējā tā saimnieka Donalda Trampa politiku.

Par gada labāko dziesmu MTV ceremonijā atzina Lil Nas X “Old Town Road (Remix)”, bet par gada jauno mākslinieci – Biliju Eilišu. Labākās hiphopa mākslinieces gods ceremonijā tika amerikāņu dziedātājai Cardi B par dziesmu "Money", savukārt popdziesmu kategorijā uzvarēja "Jonas Brothers" “Sucker”.

 

"Panic! At the Disco" dziesma “High Hopes” tika atzīta par labāko roka kompozīciju, savukārt  Arianas Grande un "Social House" dziesma “Boyfriend” izpelnījās labākā vasaras hita titulu.

 

 

Deju mūzikas kategorijā uzvarēja "The Chainsmokers" ar “Call You Mine”, "K-Pop" kategorijā –  "BTS" ar “Boy With Luv”, "R&B" kategorijā –  "Normani" ar “Waves”, bet "Latin" kategorijā –  ROSALÍA / J Balvin ar “Con Altura”.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti