Svētku gaidīšanas laiks koncertpiedzīvojumā «Pasaka ziemā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Savu ikgadējo ceļojumu pie skatītājiem uzsāka koncertpiedzīvojums “Pasaka ziemā”, kas desmit pasakainos vakaros aicinās ikvienu izbaudīt gaišo un sirsnīgo svētku gaidīšanas laiku. Daļa no koncerta ienākumiem tiks ziedoti tiks ziedoti maratona “Dod pieci!” labdarības mēŗķiem.

Koncertpiedzīvojums "Pasaka ziemā" notiks līdz 21. decembrim radošajā telpā “Sūkņu stacija”. 

"”Pasaka ziemā” ir mūsu sirds projekts, kurā esam radījuši skaistu un sirsnīgu svētku gaidīšanas notikumu, ko vēlamies baudīt paši un dāvāt citiem! Šogad stāsts būs par pieskāriena maģiju. Viss mainās, ja tu satiec īsto pieskārienu! Aicinām ikvienu izjust šo pieskārienu un kopā ar mīļajiem, draugiem, kolēģiem vienpadsmit decembra vakaros izdzīvot ziemas pasakas neparastos stāstus.” stāsta aģentūras Meduza® direktore Dace Ozola.

Muzikālajā koncertpiedzīvojumā “Pasaka ziemā” piedalās “Duo Carousel” - Sabīne Žuga un Mārcis Vasiļevskis, improvizācijas teātra grupa “IN Impro” un DJ Get Dizzy, kopīgi iedzīvinot svētku gaidīšanas laika maģisko noskaņu.

"Dod pieci!" 2018

Laikā no 17. līdz 23.decembrim notiek sabiedrisko mediju labdarības akcija „Dod pieci”.

Šogad akcijā runājam par vajadzību veltīt vairāk kvalitatīva laika bērnam. 

Maratonā iegūtie līdzekļi caur labdarības organizāciju Ziedot.lv tiks novirzīti jaunas mācību sistēmas izveidei un ieviešanai vecākiem, kuru ģimenē ienāks bērns. Pirmo reizi maratona mērķi var atbalstīt arī ar „Ziedot.lv” dāvanu kartēm.

Mēs ikviens reizēm alkstam mazliet brīnuma, nenojaušot, ka tos radīt ir mūsu katra paša spēkos. Svētku laiks par to atgādina, ka patiesie brīnumi mīt mūsu sirdīs, kas iedvesmo mūs lieliem un skaistiem darbiem, kas veikti kopā, spēj mainīt pasauli. Tāpēc, turpinot tradīciju, arī šogad no katras izrādes iegādātās biļetes, 5 eiro  tiks ziedoti “Dod pieci!” labdarības mērķim - jaunas bezmaksas praktiskas un psiholoģiskas mācību sistēmas izveidei un ieviešanai vecākiem, kuru ģimenē ienāks bērns – šī programma sniedzas tālāk par bērna  barošanu un pareizu turēšanu, tā pievērsīsies arī vecāku savstarpējām attiecībām, empātijai un tam, kā veidot tādas attiecības ar bērnu, kas ļauj apzināti virzīt un sekot viņa attīstībai un uzvedībai, nevis instinktīvi reaģēt uz notiekošo.

Pasākumu noformējums no “SHISHI Home of Beauty Latvija”.

Par vakara gastronomisko piedzīvojumu gādās “Banketērija” komanda.

Koncertpiedzīvojuma cenā ietilpst arī glāze dzirkstoša dzēriena un uzkodas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti