Rīta Panorāma

Čellu Dream Team - LNSO sapņu komanda

Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Edgaru Labsvīru

Intervija ar LTV konkursa "'Supernova" dalībnieci Līgu Rīderi.

«Supernovas» dalībnieces Līgas Rīderes dziesma «Būšu tepat» veltīta vīram

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Dziesmu konkursa "Supernova" dalībnieces Līgas Rīderes dziesma "Būšu tepat", ar kuru viņa kāps uz konkursa pusfināla skatuves un cīnīsies par dalību "Eirovīzija", ir veltīta viņas vīram un vēsta par sievieti, kura gatava gaidīt vīrieti.

Intervijā LTV raidījumā "Rīta Panorāma" dziedātāja pastāstīja, ka šogad maijā plāno izdot jaunu albumu. Savukārt dalība "Supernovā" ir solis viņas radošajā karjerā.

Konkursā viņa piedalās ar dziesmu "Būšu tepat", kas veltīta Līgas vīram. Dziesmas tekstu rakstījusi viņa pati, bet mūzikas autors ir Arnis Ieviņš.

"Tā tapa tā, ka Arnis iedeva man mūziku un tai bija angļu teksts, bet es gribēju latviski, jo tā ir mana auditorija, ko es uzrunāju. Un sākotnēji es nemaz nezināju, ka piedalīšos "Supernovā" ar šo dziesmu," pastāstīja Rīdere.

Viņa atklāja, ka "Supernovā" piedalās ar dziesmas latvisko versiju, bet, ja izdosies tikt finālā, dziesma skanēs angliski.

"Tā stāsta par vīrieti un sievieti, par to, ka sieviete gatava gaidīt, jo vīrietis vēl meklē savu ceļu dzīvē. Un galvenais stāsts, kas videoklipā parādās, ka uguns viena pati ilgi nedegs, tai ir vajadzīgs tas, kas to uztur. Tas ir stāsts par sievieti, ka viņa ir tā uguns, kas gaida, bet ir vajadzīgs vīrietis, kurš palīdz tai ugunij turpināt degt," pastāstīja dziedātāja.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti