«Summertime – aicina Inese Galante» ietvaros notiek labdarībai veltīts koncerts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Trešdien Dzintaru koncertzālē festivāla „Summertime – aicina Inese Galante” ietvaros norisināsies labdarības koncerts. Ineses Galantes fonds, kas no šī gada organizē festivālu „Summertime”, dāvā iespēju fonda Ziedot.lv partnerorganizācijām no visas Latvijas, to brīvprātīgajiem un pagaidu grūtībās nonākušajiem iedzīvotājiem apmeklēt muzikāli - horeogrāfisko koncertu „Dvēseles stīgas”.

Koncertā „Dvēseles stīgas” piedalīsies Rīgas baleta teātris ar slavenās baleta prīmas Litas Beiris horeogrāfisku iestudējumu, ko pavadīs izcilā vijolnieka Raimonda Ozola vijoles tembrs, Raimonda Paula slavenākās melodijas un modernas videoprojekcijas. Uzveduma laikā dejotāji izdzīvos dažādu cilvēku likteņus. Varoņi atspoguļos daudzveidību, kas pastāv cilvēku attiecībās – mīlestību, draudzību un kaisli, vientulību un izmisumu.

„Viena no mana fonda prioritātēm ir vairot labo. Tādēļ šo koncertu vēlamies dāvāt tiem, kam šajā dzīves posmā ir ļoti nepieciešams izrauties no ikdienas, ļaut kaut uz brīdi aizmirst rūpes, gūt iedvesmu, prieku, lai spētu to dot tālāk citiem”, saka Inese Galante.

„Festivāla ietvaros organizējot koncertu labdarībai, mēs rūpīgi domājām, lai koncerta programma ir viegli uztverama, interesanta plašai sabiedrības daļai un visām vecuma grupām. Raimonda Paula mūzika, izcilā vijolnieka Raimonda Ozola izpildījumā, savienojumā ar deju atbilst visiem izvirzītajiem nosacījumiem,” skaidro festivāla producente Diāna Galante.

Iespēja apmeklēt koncertu dāvāta ģimenēm ar slimiem bērniem, trūcīgajām ģimenēm, grūtībās nonākušām māmiņām, daudzbērnu ģimenēm, invalīdiem, sirmgalvjiem un senioriem, kā arī organizāciju brīvprātīgajiem darbiniekiem, kuri ikdienā nesavtīgi rūpējas par līdzcilvēkiem un pamestiem dzīvniekiem.

„Šī ir brīnišķīga iespēja nevalstisko organizāciju pārstāvjiem un to brīvprātīgajiem baudīt patiesi skaistu koncertu. Tie ir cilvēki, kuri ikdienu pavada nesavtīgā darbā, cīnoties par līdzcilvēku tiesībām uz pilnvērtīgu dzīvi un bieži vien upurē sevi, savu labklājību, brīvo laiku, lai palīdzētu. Sirsnīgs paldies Ineses Galantes fondam par šo iespēju!” saka Rūta Dimanta, Ziedot.lv vadītāja.

Starptautiskais mūzikas festivāls „Summertime – aicina Inese Galante” no 12. līdz 18. augustam norisināsies Dzintaru koncertzālē. Festivāls tiek organizēts jau devīto gadu. No 2013. gada festivālu organizē „Ineses Galantes fonds”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti