Panorāma

Arvien nav zināmas Oleņivkā nogalināto ukraiņu identitātes

Panorāma

ZM par 2,5 miljoniem eiro veidos elektroauto uzlādes tīklu

"Summer Sound" apmeklētāji: Festivāls ir uz visiem 100!

«Summer Sound» apmeklētāji: Festivāls ir izdevies!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Ar pasaules mūzikas zvaigznes Džona Ņūmana uzstāšanos Liepājas pludmalē izskanējis 10. pludmales festivāls “Summer Sound”. Latvijas Televīzijas uzrunātie apmeklētāji atzina, ka festivāls ir izdevies, iegūti jauni draugi un, protams, noķerta festivāla sajūta.

“Ļoti labs un vārdiem neaprakstāms [emocijas]. Sajūtas ir vienkārši fantastiskas. Labākais festivāls, kāds notiek Latvijā. Tur neko pielikt, neko atņemt. Šis mans pirmais festivāls, tiešām superīgi!” pastāstīja Edijs un Andželīna.

“Vakardien skanēja Ritons, kas bija baigi labi. Tā pati atmosfēra ir vienkārši neatkārtojama. Šī tomēr ir pilsēta, kurā piedzimst vējš. Tas ir neatkārtojami. Tas ir super!” priecājās Kristaps un Ludvigs.

“Es domāju, ka pirmkārt, vajag izbaudīt dzīvi, jo mēs gandrīz divus gadus esam bijuši bez festivāliem, bez nekā. Jāizbauda vasara, pludmale un Liepāja,” sacīja Felipe.

“Es personīgi negaidīju festivālu. Tas bija spontāns lēmums nākt. Parasti esmu devusies ārā no pilsētas, un šogad ir pilnīgi citādāk,” pastāstīja Sanita un Zane.

“Meitenes ir, ļoti labi, ir daudz meiteņu, viņas ir visur. Ir labi, ka ir pludmale, jūra un izcils laiks. Arī tas, ka var daudz draugus atrast,” iespaidos dalījās Kristaps, Edgars un Sandis.

“Tomēr “Summer Sound” ir skaists festivāls pašā gada krāšņumā, pašā vasaras labākajā mēnesī, tāpēc vajag izvēlēties kaut ko atbilstošu festivālam,” pauda kažokā tērpies festivāla apmeklētājs.

“Es domāju, ka latvieši ir festivālu meistari. Esmu bijusi arī dziesmu un deju svētkos Rīgā, un neviens festivāls, uz kuru esmu bijusi Latvijā, nav licis vilties,” atklāja Klaudija.

“Festivāls ir bijis fantastisks, laiks ir fenomenāls, un neko labāku šogad vēlēties nevar,” sacīja Pauls.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti