Starptautiskie Siguldas opermūzikas svētki pārcelti uz nākamo gadu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Rūpējoties par svētku dalībnieku un apmeklētāju drošību un saglabājot svētku programmu, Siguldas pilsdrupu estrādē un Siguldas pils kvartālā paredzētie XXVIII starptautiskie Siguldas opermūzikas svētki ir pārcelti uz 2021. gadu, informē svētku organizētāji.

Nākamajā gadā Siguldas opermūzikas svētku apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt vairākus opermūzikas koncertus. 30. jūlijā Siguldas pils kvartālā notiks atklāšanas koncerts – svētku uvertīra. 31. jūlijā Siguldas pilsdrupu estrādē notiks krāšņs Džakomo Pučīni operas “Manona Lesko” brīvdabas oriģināliestudējums. 1. augustā notiks galā koncerts Siguldas pilsdrupu estrādē.

Starptautisko Siguldas opermūzikas svētku producents un radošais direktors Dainis Kalns pauž gandarījumu par operas māksliniekiem, kuri Siguldā uzstāsies nākamgad, apstiprinot, ka katru gadu Siguldā viesojas opermūzikas zvaigznes, kuras var dzirdēt labākajos pasaules operas namos.

Pasākuma rīkotāji atgādina, ka visas iepriekš iegādātās biļetes ir derīgas uz nākamā gada opermūzikas svētku pasākumiem.

XXVIII starptautiskos Siguldas opermūzikas svētkus piedāvā svētku producents un radošais direktors Dainis Kalns sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību. Svētkus atbalsta AS “RERE Grupa”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti