Spīķeros atklās brīvdabas koncertu sezonu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Sākot ar maiju, trešdienu vakaros Spīķeru kvartālā Rīgā visas vasaras garumā norisināsies 18 brīvdabas koncertu sērija. Atklāšanas pasākumā 13.maijā Spīķeros uzstāsies Deniss Paškevičs un "Funk Therapy", piedaloties "MC Rayyan Bullet Perry" un "DJ Dubra".

Visas sezonas garumā Spīķeru kvartāla koncertos tiks pārstāvēti dažādi mūzikas žanri - džezs, fanks, blūzs, populārā mūzika, "indie" mūzika, soulmūzika ar mērķi piedāvāt kvalitatīvu un daudzveidīgu dzīvo mūziku. Sadarbībā ar Rīgas dīdžeju skolu katrs koncerts tiks papildināts ar dīdžeju setu.

Brīvdabas koncertu atklāšanas vakara mākslinieki Deniss Paškevičs un  "Funk Therapy" ir viena no vadošajām fanka mūzikas grupām Baltijas valstīs, kas atskaņo orģinālmūziku labākajās fanka tradīcijās.

Deniss Paškevičs ir saksofonists, flautists, komponists, producents un skolotājs mūsdienu improvizācijas un džeza mūzikā, savos mūzikas pamatos izglītots gan akadēmiskās, gan mūsdienu ritmiskās mūzikas virzienos. Daudz iedvesmojies un smēlies idejas leģendārā saksofonista un komponsta Džona Koltreina daiļradē.

Spīķeru brīvdabas koncerti norisināsies kvartāla laukumā katru trešdienu no 13.maija līdz 16.septembrim no plkst. 19 līdz 22. Ieeja visos koncertos bez maksas. Plašāka informācija pieejama Spīķeru kvartāla mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti