Smagā metāla grupa «Iron Maiden» uzstāsies Rīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Šovasar Latvijā pirmo reizi viesosies britu smagā metāla grupa "Iron Maiden". Grupa uzstāsies 2. jūnijā Arēnā Rīga "Legacy Of The Beast" pasaules koncertturnejas ietvaros. Koncerta īpašie viesi būs vācu gotiskā metāla grupa "Lord of the Lost", informēja koncerta rīkotāji.

"Kā britu smagā metāla kustības viļņa pionieri "Iron Maiden" sākotnējos panākumus guva jau 80. gadu sākumā. Ar vairāk nekā 100 miljoniem pārdotu ierakstu, 2000 dzīvo uzstāšanos 63 pasaules valstīs, 17 izdotiem albumiem un ar jaudu, kas pieder grupas vārdam, "Iron Maiden" ir iemantojuši statusu kā viena no visu laiku ietekmīgākajām un cienījamākajām smagā metāla rokgrupām 47 gadu pastāvēšanas laikā," uzsvēra organizatori.

Grupa un tās mūziķi ir saņēmuši vairākas nozīmīgas mūzikas balvas, tostarp "Grammy" balvu un tās ekvivalentus citās valstīs, kā arī "Brit Awards", "Silver Clef Award", "Nordoff-Robbins Award", "Ivor Novello Awards", "Juno Awards", "Public Choice International", "Classic Rock Roll of Honor Awards", "ECHO Awards" un iekļauti Ginesa rekordu grāmatā.

2018. gada aizsāktās "Iron Maiden" koncertturnejas "Legacy Of The Beast" koncerti iesākas ar "Spitfire" lidmašīnas repliku, kas lido virs skatuves un virzās cauri divu stundu garam teatrālam ceļojumam, kurā nepārtraukti attīstās savstarpēji savienoti skatuves elementi kopā ar grupas slaveno "Edija" talismanu, pirotehniku ​​un specefektiem, tostarp musketēm un liesmu metējiem, skaidroja rīkotāji.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti