Smagā metāla grupa «Amon Amarth» uzstāsies Rīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Mūsdienu smagā metāla meistari, Zviedrijas grupa “Amon Amarth” pirmo reizi viesosies Latvijā un šovasar 13. jūlijā uzstāsies koncertzālē “Palladium”. Koncerts Rīgā ir daļa no grupas jaunākā albuma “Berserker” koncertturnejas, medijus informē organizatori.

“Amon Amarth” debijas albums “Once Sent from the Golden Hall” iznāca 1998. gadā, un kopš tā laika grupa ir izlaidusi kopā jau 11 albumus, devusies tūrēs starptautiskā mērogā un spēlējuši lielākajos pasaules metāla mūzikas festivālos, kā “Wacken Open Air”, “Hellfest”, “Download Festival”, “Sweden Rock Festival” un “Mayhem Festival”.

Atpazīstamību globālā mērogā grupa izpelnījās ar “Twilight of the Thunder God” – 2008. gadā izdoto albumu, kas tika iekļauts 50. vietā “Billboard” albumu topā, 11. vietā Zviedrijas albumu topā un 6. vietā ietekmīgā mūzikas izdevuma “Metal Hammer” albumu topā.

Pērnā gada maijā tika izlaists “Amon Amarth” jaunākais, vienpadsmitais studijas albums “Berserker”, kas sastāv no 12 dziesmām par mitoloģiskām un vēsturiskām tēmām.

Biļetes uz koncertu Rīgā publiskajā tirdzniecībā būs pieejamas no 10. februāra un iepriekšpārdošanā no 7. februāra.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti