Septembrī Rīgā notiks piektais drūmmūzikas pasākums «Antitēzes»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

11. un 12.septembrī Rīgā, klubā "Melnā piektdiena" norisināsies piektais starptautiskais tumšās mūzikas festivāls "Antitēzes", pulcējot drūmā metāla mūzikas stila pārstāvjus no Vācijas, Dānijas, Zviedrijas, Spānijas, Baltkrievijas, Ukrainas un Latvijas.
 

Šogad festivālā "Antitēzes" pirmo reizi Rīgā viesosies leģendārie Dānijas melanholiskie metālisti "Saturnus", Zviedrijas vikingmetālisti "Ereb Altor", Vācijas postmetāla izpildītāji "Shakhtyor", Baltkrievu grupa "Woe Unto Me", spāņi "Autumnal", ukraiņi "Crypt Of Silence", pašmāju grupa "Soundarcade", "Catalepsia", "Heaven Grey", "Frailty".

Kā norāda pasākuma rīkotāji, ir patīkami, ka Rīgā uz pasākumu ierodas ne tikai kaimiņi lietuvieši vai igauņi, bet arī smagās mūzikas cienītāji no citām valstīm. Piemēram, aizgājušā gada pasākuma tālākais lidojums bijis sievietei no Japānas, kura uz Latviju bija atlidojusi tikai šī pasākuma dēļ.

Šogad festivāla pirmajā dienā vairāk dominēs eksperimentālākas mūzikas formas - postmetāls, "sludge" un "doom metal", savukārt otrajā dienā - klasiskais "doom metal", vikingmetāls un "funeral doom metal".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti