Rīta Panorāma

Sākas Rimi Rīgas maratona labdarības iniciatīva "Labas gribas kilometri"

Rīta Panorāma

ASV policisti aiztur ķenguru

Atsākas koncerti - atkal būs iespēja uzdziedāt. Intervija ar Ainaru Mielavu

Septembrī klajā nāks Ainara Mielava jaunais albums «220 volti»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

“Vienīgā jēga no šīs pandēmijas, kā mēs jokojām ansamblī, ir tā, kam mums izdevās pietiekoši daudz pamēģināt, un tā rezultātā mēs studijā ierakstījām albumu praktiski divās dienās – vienā elpas vilcienā,” LTV raidījumā “Rīta Panorāma” pastāstīja mūziķis Ainars Mielavs. Plānots, ka jaunais albums “220 volti” klajā nāks 10. septembrī.

Mūziķis stāstīja, ka jaunajā albumā iekļautās dziesmas sarakstītas jau pirms Covid-19 pandēmijas. Tikai viena dziesma tapusi šajā laikā, taču Mielavs uzsvēra – tā nav par pandēmiju.

Albums “220 volti” klajā nāks 10. septembrī – Ainara Mielava dzimšanas dienā. Stāstot par albuma nosaukumu, mūziķis skaidroja: “Runa ir par cilvēkiem, kuriem nav vienalga, kuri visu laiku ir uzlādēti ar 220 voltiem, bet vienkārši “gali” nav izolēti, bet atvērti.”

Darbs pie albuma jau ir gandrīz pabeigts, un Mielavs ar prieku gaida šovasar gaidāmos koncertus.

“Paldies Dievam! Atkal būs iespēja uzdziedāt!” Tā savā “Facebook” kontā par gaidāmajiem koncertiem rakstīja mūziķis. 17. jūlijā viņš uzstāsies Jelgavā, bet svētdien, 19. jūlijā, – Smiltenē.

Norādot, ka šobrīd nevar prognozēt, vai un kādos apstākļos būs iespējams koncertēt rudenī, Mielavs atzīmēja: “Es ar lielu entuziasmu gaidu gan šī vakara, gan svētdienas koncertu, gan vēl, ja nemaldos, kādus septiņus, astoņus šajā vasarā.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti