Rīta Panorāma

Intervija ar Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidenti Inetu Radēviču

Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Latvijas vēstnieci Apvienotajā Karalistē Baibu Braži

Festviāla Sansusī "Vakars Rīgā" - koncerts Zundas dārzā

«Sansusī» festivāla gaidās notiks koncerts «Vakars Rīgā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Pirms augusta ceļojuma uz “Sansusī” festivālu, piektdien, 26.maijā, pulksten 19 Zundas dārzā notiks alternatīvā kamermūzikas festivāla "Sansusī" koncerts “Vakars Rīgā”.

"Sansusī" festivāls augusta vidū ir kā svētceļojums daudziem klausītājiem. Tā ir iesēja dzirdēt mūziķu izpildījumus neparastā atmosfērā. Azartiskais "Sansusī" festivāla radošais līderis operdziedātājas Armands kopā ar domubiedru Uldi Trapencieris paši būvē dekorācijas, tās festivālam ir ļoti svarīgas.

“"Sansusī" festivālā mēs cītīgi sekojam programmas emocionālajai gammai, lai nekas programmā neiemaldās gadījuma pēc, bet klausītājam sniedz bagātīgu emocionālo kopumu," stāsta Armands Siliņš.

Viņi paši ir sava veida programmas režisori, tāpēc svarīgi, kas piedalās un ar ko piedalās festivālā. Piektdienas vakara oriģinālajā programma būs pianistu “kautiņi” bāros ar Agnesi Egliņu un Lieni Circeni, kā arī starp raundiem dzeju lasīs Leons Briedis.

"Sansusī" pasākumā būs prieks satiks igauņa laikmetīgā cirka mākslinieci Grētu Grosu. Viņas izpildījums apvienosies vienā izrādē ar čellista Ērika Kiršfelds, pianista Venta Zilberta un aktrises Ances Strazdas sniegumu. Pasākumā skanēs arī slavenākā igauņa komponista Arvo Perta darbi.

Festivāls „Sansusī” ir rīkojis arī Ugunskura koncertu un pavasara talku „Jokus gar zemi”. Šogad “Sansusī” festivāls notiks no 11. līdz 13.augustam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti