Samanta Tīna dzimšanas dienā piedāvā remiksu dziesmai «Still Breathing»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Kaut Eirovīzijas dziesmu konkurss Roterdamā, Nīderlandē, šogad ir atcelts, Latvijas nacionālas atlases “Supernova 2020” uzvarētāja Samanta Tīna savā dzimšanas dienā klausītājiem piedāvā jaunu remiksu dziesmai “Still Breathing”, kas tapis sadarbībā ar DJ Monsta jeb Uldi Cīruli, medijus informē mūziķes pārstāvji.

Remiksa nosaukums ir “Still Breathing (Monsta Goes Bananas But Still Breathing Remix)”.

“Šis ir laiks, kad mēs visi atrodamies mājās, mums visiem ir negaidīti mainījusies dzīve un plāni”, stāsta Samanta Tīna. “Lai arī Eirovīzija ir atcelta, esošā situācija ir jāpieņem tāda, kāda tā ir, un šajā visiem grūtajā periodā nedrīkst zaudēt pozitīvismu un apstāties, ir jāturpina darboties, iepriecinot gan sevi, gan citus. Tāpēc, lai kaut nedaudz iekrāsotu ikdienu un neļautu ieslīgt pārdzīvojumos, savā dzimšanas dienā vēlos iepriecināt savus klausītājus Latvijā un visā pasaulē ar dziesmas “Still Breathing” remiksu.”

“Remikss kā formāts ir ļoti pateicīgs, lai muzikāli paspēlētos.

Man kā elektroniskajam mūziķim bija iespēja Samantas dziesmā patrakot gan ar vokālu, gan instrumentiem, gan dziesmas formu un ritmiem.

Noklausies manu redzējumu, jo mūzika ir arī mana dzīve, un katrs mēs savā ziņā esam savas dzīves komponisti!” saka remiksa autors DJ Monsta.

“Still Breathing” mūzikas autore un producente ir pati Samanta Tīna, savukārt vārdus ir sarakstījusi Aminata. Dziesmas ideja radusies, iedvesmojoties no spāņu producenta un mākslinieka SWOG. Samantai tas ir bijis jauns izaicinājums – pašai būt par savas dziesmas producenti.

Ar šo dziesmu Samanta Tīna uzvarēja dziesmu konkursa “Supernova 2020” finālā, izcīnot iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā Nīderlandē šī gada maijā. Ņemot vērā šī brīža situāciju pasaulē, Eirovīzijas dziesmu konkurss šogad ir atcelts, bet vietne “ESCToday” piedāvāja alternatīvu - mājas balsojumu, kurš norisinājās pagājušās nedēļas nogalē. Šī balsojuma lielajā finālā Samanta Tīna ar dziesmu “Still Breathing” ierindojās 6. vietā.

Latvijas Televīzija vēl nav pieņēmusi lēmumu, vai uz nākamā gada Eirovīziju sūtīt nacionālās atlases konkursa “Supernova 2020” uzvarētāju Samantu Tīnu. Lēmums tiks pieņemts pēc ārkārtējās situācijas beigām.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti